2777
2789
عنوان

شامپو موی چرب

222 بازدید | 14 پست

برای موی چرب چه شامپویی خوبه ؟

شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎          من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا )      فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

توس باغیان  ترکه

اسم شامپو هستش ؟

شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎          من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا )      فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد
وای من همه چیز زدم فایده نداره اصلا میرم حمام یک ساعت بعد باز چربه

منم همین بدبختی رو دارم 

سیر پرژک!!!! البته موی چرب باید زودبه زود موهامون رو بشوریم.

زود به زود میشورم ولی یک ساعت بعداز حموم بازم چربه

هفته ای یبار یا دوباریه قاشق نمک دریا و با یکم اب حل کنید و آخر حموم موهاتون رو ماساژ بدین حدودا چند دقیقه بعد بشورین چند هفته این کارو انجام بدین

پروردگارا، همسری مهربان و بچه‌آور و شکرگزار و باغیرت به من عطا کن که اگر به او نیکی کردم شکرگزار باشد، و اگر به او بدی کردم مرا ببخشد، و اگر یاد خدا کردم مرا یاری کند، و اگر خدا را فراموش کردم مرا به یاد خدا بیندازد، و اگر از نزد او خارج شدم (اسرار و اموال و آبروی مرا) حفظ کند، و اگر بر او وارد شدم مرا خوشحال سازد، و اگر او را به کاری امر کردم مرا اطاعت کند، و اگر بر علیه او قسم خوردم (که او کاری را انجام دهد) او (آن کار را انجام داده) و مرا از آن قسم بریء­الذمّه ­کند، و اگر بر او غضب کردم مرا راضی سازد. ای پروردگار صاحب جلال و اکرام، چنین همسری را به من ببخش! پس به درستی که من او را از تو خواسته ‌ام و به من نمی‌رسد مگر آن چیزی که تو منت می‌گذاری و عطا می‌کنی.
من ک پودر لباسشویی شنیدم خوبه  ی بارر امتحان کردم تا دوروز موهام و تمیز نگه داشت

اینو امتحان کردم ولی موهامو خیلی زبر کرد و ریزشم پیدا کرد

من قبلا موهام خوب بود اما الان خشک شده نمیدونم چرا دلم میخواد چرب بشه☹️😪

بگو اى بندگانم كه زياده بر خويشتن ستم روا داشته‏ايد، از رحمت الهى نوميد مباشيد، چرا كه خداوند همه گناهان را مى‏بخشد، كه او آمرزگار مهربان است‏.
من قبلا موهام خوب بود اما الان خشک شده نمیدونم چرا دلم میخواد چرب بشه☹️😪

من کلا بدنم چربه با این که خیلی حموم میرم 

دکتر به من شامپوی ناتل تقویتی موی چرب داد، تازه شروع کردم ب استفاده کردن یکم دیگه زمان لازمه تا جواب بده ولی به دکترش اعتماد دارم مگه این ک موهات به دلایل دیگه ای ک دکتر متخصص باید تشخیص بده چرب باشع، قیمت شامپو هم 8 هزار تومن بود😂

و قسم به حقارت واژه و شکوه سکوت که گاهی شرح حال آدمی ممکن نیست...