همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶 یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂
طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرشهای معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرشها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحتتر تونستم انتخاب کنم.
چای سبز میگن برا لاغری خوبه من میخوام بخرم به نظر شما تاثیر داره؟
همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶 یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
سی گل کسی استفاده کرده من 4کیلو نهایت استفاده کنم خوب میشم...من جدید گشنم نمیشه وی یحس گول خوردن دارم نصفه شب یا در طول روز الکی غذا میخورم نمیدونم عصبیه یا ن اخه فک میکنم بصورت عادت داره میشه خودمم شاغلم میترسم بیشتر چاق بشم من زود افسرده میشم انگار دنیا رو سرم خراب میشه کسی بگه چاق شدی بااینکه این 4 کیلو هم بخاطر اینکه حس میکنم یکم شکم دراوردم میخوام لاغرشم همه میگن خوبی ولی خودم راضی نیستم لطفا قرص گیاهی خوب هرکی تجربه داره بگه من اشتهام داره قطاری میشه
خواهر شوهر من چند وقته معدش درد میکنه درست نمیتونه غذا بخوره یعنی خیلی کم میخوره الانم که خوب شده بازم عادت کرده کم غذا میخوره خییییلی وزن کم کرده فعالیت ورزشی هم نداره تا ظهر خوابه😅 فقط از کم خوردن لاغر شد
درست میگی ولی همیشه هم اینطور نیست خود من از وقتی تحرکم کمتر شد چاق شدم قبل اون شاید گاهی اوقات چند کیلو اضافه میکردم بعد دوباره کم میشد بعد کرونا هم بخاطر بی تحرکی و پرخوری عصبی حسابی اضافه شدم