2777
2789
عنوان

بچه ها بیایین

123 بازدید | 20 پست

من خواهرم گفتم که 3ساله با یکیه به قصد ازدواج حالا یه خاستگار با شرایط خوب داره.بعد ما اومدیم برا اینکه دوست پسرشو امتحان کنیم با گوشی مانم پیام دادیم بهش گفتیم دخترمو ول کن میخواد ازدواج کنه.گفت منم میخوام باهاش ازدواج کنم خوشبختش کنم براتون متاسفم همه چی که پول نیست.اخرش گفت باشه حرفی ندارم.ولی اگه دخترتون خودشو کشت به پای خودتون

بعد اومد به خواهرم گفت که بابد ازدواج کنی.خواهرمم گفت که خودم بودم خواستم امتحانت کنم.ولی پسره گفت فرقی نمیکنه من چون خوشبختیتو میخوام میگم که نمیخوامت بعدسم دیگه جواب خواهرمو نداد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هزیرم بره ازدواج کنه 

نمیکنه.بخدا خیلی حالش خرابه.بخدا ساعت 5صبح رفتیم از خونه مادر بزرگم اوردیمش.میگه پسره بخاطر من که خوشبخت بشم گفته ازدواج کن.چون شرایط مالیشون خیلی بده

نمیکنه.بخدا خیلی حالش خرابه.بخدا ساعت 5صبح رفتیم از خونه مادر بزرگم اوردیمش.میگه پسره بخاطر من که خو ...

بابابخداهیچ کس ارزش نداره بخای خودتو براش به فنابدی وقتی بره توزندگی مشترک متوجه میشه همه چی عشق نیست اونم توی این اوضا