2777
2789
عنوان

کمک عروسی

185 بازدید | 12 پست

دوستان چجوری ازدواج کردین؟

عروسیتون چجوری بود؟

چه کاری رو دوست نداشتین انجام بدین؟

چی خوب بود و چی بو بودهای عروسیتونو اگر دوست دارین بگید منم راهنمایی کنید برا عروسیم چه کاری رو انجام بدم

در مورد لنز گذاشتن هم بگید خوبه یا بد پشیمونید یا نه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من دو هفته دیگه بله برون مه ،مهریه م نوزده مثقال و نیم طلاس با ی خونه به اسمم بزنه ماشینم ب اسم من میزنه و قرار شده شروط ضمن عقدم امضا کنه،جهیزیه م سه تیکه سنگین با منه

وزن:۷۲.         هدف اول:رسیدن به وزن ۶۵                             💪

من عروسیم باغ تالار بود 

ببین حتما ی کفش تخت یا کتونی سفید با خودت ببر 

من کفش پاشنه بلند فقط برا عکاسیم بود بقیش همش با کتونی بودم 

آرایشت هم اگه استرس خیلی داری از ارایشگرت رنگ رژ ک برات میزنه و بگیر با خودت داشته باش حالا ممکنه رژت ب هردلیلی پاک بشه ،ما خواستیم ناهار بخوریم من کلا رژمو پاک کردم بعدش خودم رژ و خط لبشو ا ارایشگرم گرفته بودم خودم زدم دوباره

استرس اصلا نداشته باش ،من لنز طوسی گذاشتم

بد اینکه بگم هرچقدر دوست داشتی قر بده برقص هرکاری دوست داشتی بکن اصلااا حرف و نگاهای مردم برات مهم نباشه 

من عروسیم واقعا بهم خوش گذشت و هرکاری دلم خواست کردم ینی از اول تا همون آخرش وسط بودم😂عروسیم ۶ ماهه پیش بود

من عروسیم باغ تالار بود  ببین حتما ی کفش تخت یا کتونی سفید با خودت ببر  من کفش پاشنه بلن ...

انشالله خوشبخت باشی مرسی کتونی رو موافقم به شدت.

دعا کنید منم زودتر عروسی بگیرم

من دو هفته دیگه بله برون مه ،مهریه م نوزده مثقال و نیم طلاس با ی خونه به اسمم بزنه ماشینم ب اسم من م ...

قبل از عقد بگو به نامت بزنه 

من یکی از اقوامم خونه بود مهرش طلاق گرفت موقع طلاق پسره خونه و دارایشو زد به نام خواهرش هیچی دستشو نگرفت با اینکه پسره جلو چشم دختره بهش خیانت کرده بود

بیچاره داماد

هر طرفی که داره باید خرج کنه

من الان ۴۰۰ میلیون جهزیم شده تازه اسون و ایرانی گرفتیم یسری چیزامم مونده هنوز.

خیلی گرونیه خیلی.

مژخرف ترین مبل شده ۲۵ میلیون راحتی ب درد نخور .

ظرف و برقیم که نگم اخ اخ کمر بابام واقعا خم شد تازه من کم توقع بودمو هیچی نمیخواستم

هر طرفی که داره باید خرج کنه من الان ۴۰۰ میلیون جهزیم شده تازه اسون و ایرانی گرفتیم یسری چیزامم مون ...

شوهرت چی داره ؟

💜دنیای من :پدرم + مادرم + داداشام +خواهرم + همسرم+دخترم💜