2789
عنوان

تردید و ترس

101 بازدید | 8 پست

سلام. خانما من همسرم مرد خوبیه. کاریه. اهل تفریحه. خرج میکنه تا جایی ک خیلی خاسته های انچنانی نداشته باشم ک در توانش نباشه. اما کلا از, اول تو جمع حواسش ب من نیس. مثلا اگه دور باشیم از هم نمیگه دلم تنگت شده. الیته اینم بگم تو این ده سال اشنایی و ازدواج اندازه ده روز شاید دوربودم ازش. ولی یبار ی, هفته پشت هم نبودم پیشش سفر کاری بود اومد پیشم خیلیی خیلی دلتنگسو تو رفتارش میدیدم. اما پشت تلفن عادی بود. من خیلی بددلی دارم میکنم؟ حس میکنم براش عادی ام. مردنمم براش مهم نیس اما از یور میبینم تو عمل بیچاره خیلی تلاش داره. گیجم خیلی. 

بنظرم الکی حساس شدی

بچسب ب زندگیت الحمدلله شوهرت خوبه انگار

خودتم دراصل میدونی خبری نیس وسرش گرم زندگیتونه🤗

گفت حاجی عاشق الله ک بشی دیگ هیچ گناهی بت حال نمیده..چ زیبا گفت..به قران خیلی سالِ دارم تاپیکای لطفا منو ب عنوان دوستی قدیمی بین خودتون قبول کنید😉😊

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نه عزیزم نگران نباش مردا تو عمل نشون میدن محبتشونو بیشتر،اونا مثل ما نیستن که اهل حرف زدن و ایناییم،با این چیزایی که گفتی مطمئن باش خیلی هم دوستت داره

ورود آقایان به تاپیکام و لایک و.ریپلای ممنوع
خب ایشون مدلشون اینه خیلیا اینجورین بلد نیستن کلامی ابراز کنن

خیلی دوس دارم تو جمع یکم حواسش باشه. تا میرم پیشش تو سفر مسگه زشته برو پیش بقیه در صورتی ک بقیه همش پیش همسراشون میرن

نه عزیزم نگران نباش مردا تو عمل نشون میدن محبتشونو بیشتر،اونا مثل ما نیستن که اهل حرف زدن و ایناییم، ...

خیلی دوسم داره اما شک دارم بش. چون قبلا ی چت ازش دیدم تو گوشیش. ک بعدا گفت برا دوستمه دلایلشم قانع کننده بود. چون همون لحظه خودم ب دوستش زنگ زدم. حالا گول خوردم یا نه رو نمیدونم اما گزشتم. بعداز اون حس میکنم تماسایی. با خط دومش میگیررو پاک میکنه. یا مامانش زنگ زده بود پاک کرده بود. خط دوم داره منم باخبرم ازش برای کاره. همیشه ام میگه نمیدونم چرا مردا دنبال کصافط کارین یا زنا دنبال هرزگی. وقتی ادم با زن یا شوهرش میتونه همجور عشقو حالیو تجربه کنه. شاید من بد بینم نمیدونم

خیلی دوسم داره اما شک دارم بش. چون قبلا ی چت ازش دیدم تو گوشیش. ک بعدا گفت برا دوستمه دلایلشم قانع ک ...

بدبین نباش گلم ،خودتو آزار نده تو که چیز خاصی ازش ندیدی پس بهش خوشبین باش

ورود آقایان به تاپیکام و لایک و.ریپلای ممنوع