2821
2789

قبول ندارم

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

از کادر درمان بپرسی ، بیشتر عوارضش رو دیدن. چون مریضا با عوارض شدید رفتن بیمارستان و مطب و ... ازغی ...

از نظر من که طب مدرن.هم درمانی نداره کلا.درمان.وجود نداره.منو خیلی ناامید کردن

از نظر من که طب مدرن.هم درمانی نداره کلا.درمان.وجود نداره.منو خیلی ناامید کردن

ببین اخه پایه خیلی از داروهای مدرن هم گیاهیه. خیلیییی هاش. علمی و آزمایش شده هم هست. ولی خب یکسری ها ترجیح میدن برن طب سنتی. تنها توصیه من بهشون اینه که بپرسین ترکیب داروتون چیه. خودتون برگاشو جدا تهیه کنید مخلوط کنید. ده ها مریض داشتم که با مصرف داروی گیاهی دست ساز این عطاریا ، تست مواد توی ادرار و خونشون مثبت شده. از بس آت و اشغال توش می ریزن. خودت تهیه کن که مطمئن باشه

من صد در صد بهش ایمان دارم.

از کوچیکترین چیزها بگیر تا درمان های بالاتر تجربه کردم و دیدم.

ماکه خیلییی هارو دیدیم کروناشونو به راحتی با طب اسلامی درمان کردن.

یکیش همسرخودم😊من خودم کیست داشتم که گفتن باید عمل کنی رفتم پیش اینا درمان کردم.

مهمترین کارشون هم تعدیل مزاج هست که خودش به تنهایی باعث میشه خیلی بیماریها درمان بشه

شکر خدا که در پناه حسینم❤ عالم از این خوبتر پناه ندارد❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین...
زیر نظر چه دکتری بـودین؟؟ من اصلا نمی شناسم

من یکی از مراکز اصلیشون میرم.

دارالشفا نرجس خاتون تو شهرری تهران هست.

چندتا طبیب دارن که ویزیت رایگان انجام میدن.

داروهاشونم تقریبا ارزون قیمته.

راستی بزرگترین درمانم رو یادم رفت بگم من گرفتار پانیک بودم که گفتن تا آخر عمر باید دارو اعصاب بخوری ولی من داروهای طب اسلامی رو استفاده کردم و الحمدالله دوسه ماه هست حمله بهم دست نداده 

شکر خدا که در پناه حسینم❤ عالم از این خوبتر پناه ندارد❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین...

[QUOTE=184997171]من یکی از مراکز اصلیشون میرم. دارالشفا نرجس خاتون تو شهرری تهران هست. چندتا طبیب دارن که ویزیت رای ...[/QUOTE

چه خوب منم تازه به این مرکز رفتم خدا کنه منم درمان بشم

من یکی از مراکز اصلیشون میرم. دارالشفا نرجس خاتون تو شهرری تهران هست. چندتا طبیب دارن که ویزیت رای ...

سلام عزیزم

طاعات و عبادات قبول

باید حضوری رفت؟

منم مشکل وسواس فکری خیلی شدید دارم داروهای شیمیایی هم اثر نکرده دکتر روانپزسک هم نمیخوام برم چون بعدا همسرم میزنه توی سرم که عصبی و ....

میشه راهنمایی کنی

سلام عزیزمطاعات و عبادات قبولباید حضوری رفت؟منم مشکل وسواس فکری خیلی شدید دارم داروهای شیمیایی هم اث ...

سلام 

من چون خودم با قرص فلووکسامین وسواسم تا ۹۰ درصدخوب شد وتمام درمان‌های سنتی که انجام دادم کم اثر وشاید بی اثر بود به شما پیشنهاد میدم حتما حتما برید دکتر.من رفتم دکتر محبوبی.ولی شما هر دکتری میرید قبلش تحقیق کنید که وسط درمان قرص قطع نشه که خیلی ضرر داره.من ۳ ساله دارم قرص مصرف میکنم وهنوز دارم ادامه میدم.وسواس  بیماری هست که مربوط به سرتونین هست.وا قرص هایی مثل فلووکسامین و...که بازجذب سروتونین میکنن قابل درمان انشالله 

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز