2777
2789
عنوان

بچم..

122 بازدید | 9 پست

دخترم ۱۲ سالشه و افسردگی داره..

پدرشم میزنه و از لحاظ روحی ضعیفه و اصلا اعتماد به نفس نداره و همش گوشه گیر و مثل افسرده ها دلش نمی خواد توی اجتماع باشه..

پدرشم اصلا عین خیالش نیست بنظرتون چیکار کنم لطفا راهنمایی کنین..

کلاس موسیقی هنر بفرستش پدرش بررخورد جدی کن براش خرید کن

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون بیشتر اشپزی دوست داره و نقاشی.. چشم حتما انجام میدم🌹

خوب بفرستش عزیزم خودتم باهاش مثل یه دوست باش تا مادر

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃

ای وای بر من مگه میشه یه پدر اصلا باورم نمیشه حتما شوهرتون نیاز به درمان داره دختر بیچاره چه گناهی کرده آمده تو زندگیتون ببرش پیش مشاور نزار افسردگیش حاد بشه خدایی نکرده بلایی سر خودش میاره واقعا که متاسفم شما چرا اجازه میدی اگه میترسی از طریق قانون برو جلو چطور اجازه میدی تنبیه بدنی کنه بعدا ازتون متنفر میشه خیلی حواست بهش باشه خیلی زیاد 

ای وای بر من مگه میشه یه پدر اصلا باورم نمیشه حتما شوهرتون نیاز به درمان داره دختر بیچاره چه گناهی ک ...

بزارم افسردی اش خوب میشه؟

و اینکه شوهرم اصلا خوشش نمیاد از بچش..

اگه خوشش هم نیاد مسووله در برابرش مسوول باید خودش رو کنترل کنه از همه لحاظ دخترت رو قوی کن متوجهی قوی یعنی اعتماد بنفسش رو با تشویق کردن با تعریف و تمجید کردن با گفتن من پشتتم تو بهترینی هیچکس مثل تو انقد زیبا نیست با مهربونی زیاد با گفتن تو تنها کسی هستی که مامان تو این دنیا داره با گفتن من بهت نیاز دارم چون از وجودمی تشویق زیاد هر کاری کرد تشویقش کن براش هدیه های کوچولو بخر پ ازش قدردانی کن بهش بگو از خدا ممنونم که بهترین فرشته دنیا رو بهم داده هزار تا چیزای دیگه 

منم یه دختر پانزده ماهه دارم با تاپیکی که زدی حالم بد شد من و باباش ممکنه تو زندگی به مشکل بر بخوریم ولی خدا به سر شاهد که صدامون رو جلو بچه بالا نبردیم دختر ها روحیه لطیف و شکننده ای دارن این پدر و مادر هستن که در برابر فرزند مسوولن من تمام هدف و تلاشم موفقیت دخترمه و از اینکه میبینم بعضی ها اینجوری برخورد میکنن واقعا ناراحت میشم پ متاسف لطفا خیلی بهش توجه کن آغوشتو خالصانه براش باز بزار و اینکه حتما حتما با شوهرت صحبت کم و قانعش کن که درست برخورد کنه شما پناه دخترتونید نه بانی افسردگیش اونم با این سن پایینش