2777
2789
عنوان

ذخیره تخمدان کم

140 بازدید | 17 پست

سلام.سونوی سوم پریودی که رفتم دکتر بهم گف ذخیره تخمدانم کمه ولی بم نگف که چکاراکنم

حالا خیلی نگرانم اصن نمیدونم ذخیرم چنده؟؟ بنظرتون چیکارکنم؟؟ 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بدبختی بچه دار نشدن مث من خاک تو سر شدنه زجه زدن برا داشتن یه بچه

شما بدبخت بچه نداشتن نیستی بدبخت افکارتی ....

تا وقتی ک در این حد راجع ب خودت فکر میکنی بچه دار نخواهی شد 

امید توکل بخدا هرروز جملات مثبت بگو این حرفا چیه میزنی

شما بدبخت بچه نداشتن نیستی بدبخت افکارتی .... تا وقتی ک در این حد راجع ب خودت فکر میکنی بچه دار نخو ...

۱سال و نیم هر دری زدم دیگه چیکار کنم افکار ۱سال سالم بود کو که الان دیوونه شدم 😭به مردن راضیم

۱سال و نیم هر دری زدم دیگه چیکار کنم افکار ۱سال سالم بود کو که الان دیوونه شدم 😭به مردن راضیم

خیلی اعتماد ب نفست کمه و انرژی منفیت بالاااست 

یک سال ونیم چیزی نیست عمه من بعد پنج سال اقدام باردار شد اینقدر ضعیف نباش 

تو سونو زده چندتا فولیکول مشاهده شد؟؟؟؟برو ازمایش ذخیره تخمدان و fshو lhهم بده حتما اونجا معلوم میشه ...

اصن دکتر راجع به فولیکول واینا حرف نزد روز11پریودی رفتم گف ی تخمک خوب داری و برو اقدام کن مال اسفند ماه بود که نشد حالا کلا تو دلم خال شد که نکنه کارم به تخمک اهدایی برسه... 

شوهرم ۵سال صبر نمیکنه ب پام نمیمونه اما من زندگیم دوس دارم

انگار بچه چیه آهاااای شوهرش بچه اصلاااا ب درد نمیخوره 

منو همسرم کلا بچه نمیخوایم خودمون همه شرایطشم داریم .

انشاالله خدا بهتون میده عمه من درست وقتی گفتن نازایی بی خیال بچه شد باردار شد .توکلت بخدا باشه هرروز تکرار کن ک صاحب فرزندی سالم میشم ب زودی و خدا رو شکر کن ارتعاش مثبت بده تا ب خودت برگرده