2777
2789
عنوان

همسایمون

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 24 پست
برامنم بگو

سورمه ای یا نارنجی توهم تیره ای .....هفت وعده دیگه خبری بهت میرسه از طرف فردی با حرف ر توواسمش ...دعوام هست ولی ن اونقد 

19:51:43❤ ۰۰/۰۳/۰۲  حریر کاغذی....برف روی شیروانی .....تاب مژگان سپید ....‌ میدانی ماندنی باشی یا رفتی  ، خیالی بی نظیر باشی یا رویایی شیرین مثل قند در دلم آب شدی شیرینیش از آن هایی است که حتی اگر روزی نمانی باز هم خاطره میشود و لبخند، از همان هایی که خودت میدانی ،تو رفیق روزهای زرد و صورتی من بودی و هستی....میخواهم بماند به یادگار  این حبه قند آب شده در دل. حتی اگر روزی رودابه تازه ای برای دلت یافتی که شیفته ی برف هایت🤍 برق چشمانت و دنیاییت شود  ...  این را بدان دلم  همیشه برایت خواهد  تپید   در همین حوالی تا ابد #دل_یار 💛

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

زرد پوشیدی ؟طوسی مشکی ؟روی گونت کک یا خاله ؟ موهات نیمه بازه با کسی با حرف د بحث داشتی ؟

به منم بگو خواهشا

میشه برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنون میشم  خدایا شکرت بابت همه چی 
برا منم بگو لطفن

تو مشکل داری نیمه عاطفیه بحث از زنی با قد متوسط  شروع شده بههر حال حسرته براش ....فعلا صبور باش ۱۱ ام تیر منتظر یه خبر باش توواون روز دو هفته دیگم بحثی تو راهه

19:51:43❤ ۰۰/۰۳/۰۲  حریر کاغذی....برف روی شیروانی .....تاب مژگان سپید ....‌ میدانی ماندنی باشی یا رفتی  ، خیالی بی نظیر باشی یا رویایی شیرین مثل قند در دلم آب شدی شیرینیش از آن هایی است که حتی اگر روزی نمانی باز هم خاطره میشود و لبخند، از همان هایی که خودت میدانی ،تو رفیق روزهای زرد و صورتی من بودی و هستی....میخواهم بماند به یادگار  این حبه قند آب شده در دل. حتی اگر روزی رودابه تازه ای برای دلت یافتی که شیفته ی برف هایت🤍 برق چشمانت و دنیاییت شود  ...  این را بدان دلم  همیشه برایت خواهد  تپید   در همین حوالی تا ابد #دل_یار 💛
تو مشکل داری نیمه عاطفیه بحث از زنی با قد متوسط  شروع شده بههر حال حسرته براش ....فعلا صبور باش ...

لطفن برای منم بگو 

لطفن برای منم بگو 

مرده با حرف د ...شروع کاری برات تو خرداده یه دختر با حرف ر  حرفاش درست نیست باطنش با ظاهرش نمیخونه فعلا صبور باشه اختلاف از سمت زن و مردی مسن 

مرده با حرف د ...شروع کاری برات تو خرداده یه دختر با حرف ر  حرفاش درست نیست باطنش با ظاهرش نمیخ ...

مرسی  یعنی یه مرد به حرف د برام کاری شروع میکنه ؟ واینکه زن ومرد مسن برای من اختلاف درست میکنن

سورمه ای یا نارنجی توهم تیره ای .....هفت وعده دیگه خبری بهت میرسه از طرف فردی با حرف ر توواسمش ...دع ...

لباسم نسکافه ای بود

پوستم روشن 😃

کلی اطلاعات حقوقی براتون میزارم تو تاپیک اطلاعات حقوقی امیدوارم ب دردتون بخوره ❤