نویان عزیزم پسر خوشگلم با دل پاکت دعا کن زودتر بابایی بیاد ب زندگیم تا بتونم تورو داشته باشم منو توو بابایی با اجی نورا ی خانواده شاد میشیم ی خانواده خوشبخت..............................................خدایا بخاطر داشتن همسر خوبم و دخترو پسر نازم سپاس گذارم 😍😘
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نویان عزیزم پسر خوشگلم با دل پاکت دعا کن زودتر بابایی بیاد ب زندگیم تا بتونم تورو داشته باشم منو توو بابایی با اجی نورا ی خانواده شاد میشیم ی خانواده خوشبخت..............................................خدایا بخاطر داشتن همسر خوبم و دخترو پسر نازم سپاس گذارم 😍😘
قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍
منم با یه نفر اشنا بودم هر چن وقت ی بار پیداش میشد میومد میگف نمیدونی چق دلم برات تنگ شده بیا ببینمت ازاینجور حرفا بهونشم این بود ک گوشیش شارژ نداشته یا سرکار بوده نمیتونسته زنگ یا پیام بده ولی خب بعدا معلوم شد هزار تا دوسدختر داره وقتش پره هروقت خالی میشد یاد من میوفتاد کات کنی بهتره ب نظرم میدونم که شاید دوسش داشته باشی ولی از اینکه بخوای ارزش خودتو بیاری پایین بهتره