2777
2789
عنوان

مادرشوهر

172 بازدید | 11 پست

تا حالا شده یکی از اعضای خانواده ی شوهر بخصوص مادرشوهر متوجه ی دعوا یا جروبحث بین شما و شوهرتون شده باشه و تو جمع ب روتون بیاره...چه عکس العملی نشون دادید؟

کاملا خونسرد میگم همش تقصیر پسرتونه🤪🤪🤪🤪🤪

مهرسای مامان ،دختر قشنگم روز تولد دوسالگیت میخام به خودم قول بدم بهترین مامان دنیا باشم برات.ی مامان خوش اخلاق و مهربون که تو این دنیا فقط تو و بابایی برام باارزش هستین.دوستتون دارم❤🧿🎀

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره برادر شوهر کوچیکم چون تو خونه مجردی بودیم اونم بود و دیده بود چندبار گفت 

منم بهش گفتم همه زنو شوهرا باهم دعوا و بحث دارن چون تو زیاد پیش مایی نباید ما رو معذب کنی ما دعوا میکنیم دو دقه بعد اشتی میکنیم کاری نکن دیگه راحت نباشیم باهات و دوری کنیم 

گفتم تو وقتی انقدر کنار مایی بیشتر به ما نزدیکی تا بقیه خونوادت نباید اتفاقای بینمونو بگی 

گفتم دعوای ما به خودمون ربط داره توام دیگه اصلا به روی خودت نیار

نه مثلا شما در اتاقی چیزی باشید و اونا فالگوش وایسن و بشنون

نه خدا رو شکر مادر شوهرم پیر بود چند سالی باهاش زندگی کردم تو یه خونه ولی کاری به کارم نداشت خانم خوبی بود الان فوت شده خودم هم نمیزارم خانوادش بفهمن تو خونه ام چه خبره منظورم اگه مشکلی داشتم پیش کسی بروز نمیدم حتی خواهر ومادر خودم