2777
2789
عنوان

درمورد خواهرشوهر لطفابیاید

674 بازدید | 53 پست

بچه ها من و همسرم با خواهرشوهرو دخترشو شوهرش قهریم بنا به دلایلی که بی احترامی کردن به پدرم حدودپنج روز از این قضیه میگذره وما حرف نمیزنیم چون اشتباه از اونا بوده و یه زنگم نزدن معذرت بخوان حالا انگاری این خواهرشوهرم کرونا گرفته مادرشوهرمم میگه بهش زنگ بزن منم نمیخوام زنگ بزنم و مقابل حرف مادرشوهرم چی بگم اگه زنگ بزنم میگه افتاده به پام باهاش حرف بزنم چیکارکنم؟ چه جوابی به مادرشوهرم بدم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سوال ندارع بگو بخاطر بی احترامیی ک کرده دلم باهاش صاف نمیشع

تا حالا تو امضا یا تاپیک نگفتم برام صلوات بفرستین و این حرفا...! ولی الآن بہ جایۍ رسیدم و تو شرایطیم کہ حاضرم بہ عالم و آدم بگم برام دعا کنین و صلوات بفرستین😔 نہ میتونم این راهو برگردم نہ میتونم ادامہ بدم!😔💔

بگو ازش دلخورم 

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

من بودم اصلااااا زنگ نمیزدم، ولی اگه شوهرم میخواست زنگ بزنه مانعش نمیشدم

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت

بگو با احترام به حرف شما ، بی احترامی به پدرم برام قابل تحمل نیست . 

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم . 🌾🌾🌾مشکل مردم ما نفهمیدن نیست ترس از فهمیدنه . شک ندارم روزی میرسه که بی پروا حرف میزنیم و تعلیق نمیشیم .