2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ادمین شدن اینستاگرام

خیلی دنبالشم‌ولی اصلا پیدا‌نکردم😔😔

شغل مورد نظرمم همین یود اصلا

بریدن از زندگی زمان میبرد! دلش خواب میخواست! اما مشکل اینجا بود که فردا دوباره باید به زندگی کردن ادامه میداد! 🖤
از نظر شما شغل اینترنتی چه ویژگی های باید داشته باشه؟

من کلا درامدشو درنظر میگرم گلی

بریدن از زندگی زمان میبرد! دلش خواب میخواست! اما مشکل اینجا بود که فردا دوباره باید به زندگی کردن ادامه میداد! 🖤
چقد سرمایه میخواد

لدورا فک نمیکنم سرمایه اولیه بخواد چون شما چیزی رو مستقیما نمیخرید فقط توی سایت یا اپلیکیشن شون میفروشید اجناس رو پولش هم با سود برا خودته 

همشم بستگی داره خودت چقدر تبلیغ کنی و مشتری جذب کنی

عاشقم اهل همین کوچه بن بست کناری که تو از پنجره اش پای به قلب من دیوانه نهادی👩‍❤️‍👨💘
چه شکلی میش وارد این کار شد عزیزم شما میدونی؟

باید بری سایتش فک کنم

برای شرکت پنبه ریز هست محصولات لدورا

یکی از خانما توی شهر ما داره

دوست دخترخالم هست و خودش میگفت تبلیغاتش زیاد بودن الان ماهی حدودا ۴میلیون فروش داره

چون محصولات لدورا شناخته شده هستن با اینکه گرونن ولی کیفیت عالی دارن و فروشش هم تنها اینترنتی هست و هیچ داروخانه ای نداره ازشون

عاشقم اهل همین کوچه بن بست کناری که تو از پنجره اش پای به قلب من دیوانه نهادی👩‍❤️‍👨💘
من کلا درامدشو درنظر میگرم گلی

من عضو یک آکادمی کار آفرینی هستم که به افراد آموزش کسب و کار بویژه آنلاین میدیم، اگر شما تصمیم داشته باشید که از خدمات ما استفاده کنید می توانم هماهنگ کنم که با کارشناس مربوطه صحبت کنید.