2777
2789
عنوان

بیاین بگم چیشد

92 بازدید | 7 پست

سه شنبه عقد داداش بزرگم بود

ما بخاطر شرایط کرونا برای عقد کسی رو دعوت نکردیم از قبل به همه هم گفتیم که مراسم نداریم حالا یه سری حرفا یه سری اتفاق ها پیش اومده به کنار ولی از دیروز واقعا خیلی ناراحتم که من استوری گزاشتم هیچ کدوم از خاله هام دختراشون عمه هام دختر هاشون زن دایی زن عمو دختر دایی هام   ..تبریک نگفتن و خیلییی های دیگه دو سه نفر از دوستام فقط تبریک گفتن.. دیشب مامانم به مامان بزرگم زنگ زد مامان بزرگمم هر چی از دهنش در اومده به مامانم گفته که آره چرا احترام نزاشتی دعوت نکردی شرایط کرونا رو بهونه کردین نه خواهرات رو دعوت کردی نه برادرات دیگه حق ندارین بیاین پیشمون برین هر کاری میخواین بکنین یعنی بقدری مامانم و خودم ناراحت شدیم که حد نداشت چون مامانم اصلا جواب نمیده و تو خودش میریزه هر چی از دهنش در اومد به مامانم گفت  😳😳واقعا تاسف میخورم براشون که اینقدر نادانن ..اون یکی مادر بزرگم و بقیه فامیل چه حرف هایی که نزدن واقعا همه رو شناختیم این همه خوبی کردیم جوابمون این شده واقعا متاااااااسفم

نمیشد یکی رو بگیم یکی رو نگیم چون جمعیتمون واقعا زیاااااده و محضر ظرفیتش تا ۱۵نفر بوده و توی این اوضاع داغون کرونا

هیچ کدوم از دختر دایی هام خاله هام عمه و عموهام هیچ کدومشون بهمون پیام ندادن و هیچ کس به خانوادم زنگ نزد که تبریگ بگه نه به برادرهام نه پدرم نه خواهرهام نه مادرم

از همه بدم اومده واقعا از همه که چه حرفایی زدن چه قضاوت هایی کردن خدا ازشون نگزره .چوب خدا صدا نداره 

💒💏💗👫💟💐💌💑 خدا جونم شکررررررت❤❤برای داشتن همـسر عزیزم و دختـرقند عسلم 👪

دوست عزیز شادباش برای امر خیرتون.... خوشبخت و عاقبت بخیر باشن..... 🙏🌹 🌹 

کارتون صد در صد درست بوده ، توی این شرایط هوای مامانو بیشتر داشته باشین که حرف و غصه توی دلشون نمونه.... 

اتفاقا خیلی هم خوب شد که اون روی این به اصطلاح فامیلو دیدین، فقط یادتون باشه که بعضی از آدمهارو نه میشه حذفشون کرد و نه میشه درستشون کرد، فقط باید محدودشون کرد..... بهتر که این اتفاق پیش زمینه ی محدود کردنشون شد.... 

دوست عزیز شادباش برای امر خیرتون.... خوشبخت و عاقبت بخیر باشن..... 🙏🌹 🌹  کارتون صد در صد در ...

حرفتون رو باید با طلا نوشت بله خیلی ازتون ممنونم برای دلگرمیتون 

همیکارو میکنیم ممنونم خدا حفظتون کنه❤❤❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگرم دعوتشون میکردین یکیشون کرونا میگرفت میشستن میگفتن تقصیر فلانی بود دعوت کرد 

دقیقاااااااااا واقعا همینطوره

ما بهترین کارو کردم و چهره واقعیشون رو دیدیم 

ان شاء الله خوشبخت بشن 

کار درستی انجام دادین 

اگه خدایی نکرده یه نفر کرونا میگرفت میگفتن به خاطر مراسم فلانی شد 

بهشون بگید برای سلامتی خودشون بوده 

خیلی عروسی دیدم که بعدش چندین نفر کرونا مثبت شدن 

لطفا تاپیک های ختم قرآن منو تگ کنید💙🦋💙