2777
2789

میدونم گشنشه ولی ازش ناراحتم. 

بنظرتون براش شام بیارم

اینو بخونید لطفا

https://www.ninisite.com/discussion/topic/6242302/خانما-بیاین-بگین-تقصیر-کیه-چکار-کنم-راضی-بشه?postId=184910564

حساب مال 2 نفره✍️✍️گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان که خوندم مطلب رو بازم میگم برین آشتی کنین،با زبون نرم،با مهربونی حرفتون رو به کرسی بشونین

هر جور کنر میام با خودم نميتونم 🤐🤐🤐

حساب مال 2 نفره✍️✍️گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 
حیفه زندگیه اینجوری تلخ شه دلتونو صاف کنین 

مقصر اونه عزیزم، بخدا خسته شدم 😭😭😭

میدونم مقصر ایشونه میگم خب نمیشه با زبون خوش راضیشون کرد؟

چندبار تلاش کردم مثل این میمونا هی میپره ب اون شاخه این شاخه، راضی میشه باز نظرش عوض میشه خسته شدم

😔صبور باش از خانواده خودش کمک بگیر

اگه خاهر ی چی گفتی کبابم کردی، همش زیر سر اوناس

خدا ازشون نگذره