2777
2789
عنوان

گوشی و جنین

128 بازدید | 9 پست

این گوشیا برا جنین ضرر نداره؟من خیلی باهاش کار میکنم...همش استرس دارم میگم نکنه بچمو ناقص کنه😢

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹

من ازدوتادکترپرسیدم گفتن بده 

خواب امام زمانودیدم ده سال پیش تاکیدکردک یارای من چادرین اینوبروبه همه زنابگومن خودم سعادتشوندارم اماگفتم وظیموانجام داده باشم وحرف ایشونویه جای عمومی بذارم ک ببینن خانوما...........https://harfeto.timefriend.net/16484834867011 اگه راضی هستی برای سلامتی بچم یه صلوات بفرست مرسی💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گوشی خودتو جمع کنی گوشی همسایرو میخوای چیکارکنی؟وای فای های محلتونو چی؟ هرجا بری هستن 

آره راس میگی واقعا

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹
ادم هر چقدرم رعایت کنه و مواظب باشه ، این امواج کوفتی همه جا هست  گوشی و مودم و ... تعطیل کنین ...

طفلکی بچه هامون باید توی اینجور محیط رشد کنن و بزرگ بشن😢

چ بی سوادن دکترا.خودتم ی سرچ ساده توگوگل بزنی هیچ چیز قطعی راجب ب ضررات گوشی بر جنین ب دست نیووردن

سرچ کردم نوشته بی زرر نیست

خواب امام زمانودیدم ده سال پیش تاکیدکردک یارای من چادرین اینوبروبه همه زنابگومن خودم سعادتشوندارم اماگفتم وظیموانجام داده باشم وحرف ایشونویه جای عمومی بذارم ک ببینن خانوما...........https://harfeto.timefriend.net/16484834867011 اگه راضی هستی برای سلامتی بچم یه صلوات بفرست مرسی💖
سرچ کردم نوشته بی زرر نیست

سلام مونیکا جان،  از گوشی در حال شارژ اصلا استفاده نکن. 

خیلی خیلی خطرناکه، چند روز پیش یه کلیپ دیدم ، یه مرد خارجی با یه دستگاه نشون داد که گوشی وقتی به شارژر وصل هست چقدر اشعه وارد بدن انسان میشه.

گوشی بدون شارژر بی ضرر هست نگران نباش

❤منتظر معجزه مادر شدن هستم❤
مونیکا جان ، اگر ناراحت نمیشی یه سوال دارم:  از خانواده شوهرت چه خبر؟ اونا خبر دارن تو حامل ...

والا باباش خیلی پیگیره برا آشتی ... به دو سه تا از فامیلامون زنگ زده واسطه بشن آشتی کنیم....نمی‌دونم خبر دارن یا نه😅فقط اینو میدونم که‌ من آشتی بکن نیستم