2777
2789
عنوان

یهو سرم گیج میرع

113 بازدید | 15 پست

انگار میخواد بیوقتم انگار همه جا دور سرم چرخ میخوره یهو مخصوصا وقتی گوشی دستمه ک ب خاطر مدرسه مجبورم😢دست چپم هم حس نداره یکی تو تاپسک قبلی گفت از علایم ام اسه😨😨

هرسوالی تو زمینه قنادی و کیک پزی داشتین میتونید از من بپرسید تا جایی که بتونم‌جواب میدم☺😁۰۱/۸/۱۵

😬منم اینطوری میشم گاهی 

عاشق سربازی و موتور سواری، کاش پسر بودم حداقل این دوتا رو تجربه میکردم😢یه چپ دست باهوش🙂عاشق جنگی کردن خروس ها با فلفل. البته اگه دزدا بزارن🙃عاشق درست کردن سوت با یه خوشه گندم سبز😁انقدر فضول بودم و تو خاکا بازی میکردم موهامو تراشیدن😶همیشه در حال ولویی✌️😐 لحجه ی ما خیلی شیرینه ولی نمیدونم چرا خودمون بدمون میاد😕  یه نمونش اینه که به کثیف میگیم‌⇦پِچَل😐😐

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

برا کم خونی باید باشه فک کنم

عاشق سربازی و موتور سواری، کاش پسر بودم حداقل این دوتا رو تجربه میکردم😢یه چپ دست باهوش🙂عاشق جنگی کردن خروس ها با فلفل. البته اگه دزدا بزارن🙃عاشق درست کردن سوت با یه خوشه گندم سبز😁انقدر فضول بودم و تو خاکا بازی میکردم موهامو تراشیدن😶همیشه در حال ولویی✌️😐 لحجه ی ما خیلی شیرینه ولی نمیدونم چرا خودمون بدمون میاد😕  یه نمونش اینه که به کثیف میگیم‌⇦پِچَل😐😐

یا کم خونی یا فشار پایین یا افت قند یا چربی یا چشمات ضعیفه

باید ازمایش بدی

خدایا از این جیگر تپلیای بازیگوش به همه ی خاله های نی نی سایتی پسرم بده لطفا🤲                              اگه دنیا بخواد و تو بگی نه... نخواد و تو بگی آره تمووومه....اول و آخر تو هستی خدا جوووونم

کم خونی ویتامینت کمه برو یه ازمایش بده  منم اینطوری میشدم 

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.

فشارت پایین نیست؟ کم خونی نداری؟

کم خونی ک اره ولی فشار ن

هرسوالی تو زمینه قنادی و کیک پزی داشتین میتونید از من بپرسید تا جایی که بتونم‌جواب میدم☺😁۰۱/۸/۱۵
کم خونی ویتامینت کمه برو یه ازمایش بده  منم اینطوری میشدم

ازمایش دادم ویتامسن دیم کم بود کم خونی هم داشتم ولی الان یا روزه اینطوری شدم میتونه ب خاطر اون باشه؟

یا کم خونی یا فشار پایین یا افت قند یا چربی یا چشمات ضعیفه باید ازمایش بدی

ازمایش دادم کم خون هستم ولی فک نمیکردم ب خاطر کمخونی باشه چون خیلی وقته کم خون هستم اما فقط یک تا دوروزه دستم اینطکریه کلا بعصی وقتا بی حال میشم