2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 28 پست
چرا خیلی حجاب براتون مهم نیست؟

چون اگه حجاب نداشته باشه بعدا به مرور درست میشه زن پسر داییم از اون بیحجاب تر نبود اصلا ولی وقتی با پسر داییم ازدواج کرد خوب شد از رو عشقی که داشت

🖤🖤👋🏻     آفلاین میشم تا وقتی حالم خوب بشه  دلم طاقت غصه نداره ۱۴۰۰/۲/۳😔💔 خدایا این دفعه نه دیگه تو رو به بزرگیت قسم بزار پایدار بمونه ،یه صلوات مهمونم میکنین🙏🏻 خدا تا دوماه دیگه😭😭به بزرگی خودت قسم داغونم خودت که میدونی بنده هات نمیدونن خودشم نمیدونه😭😭😭😭التماست میکنم اقلن کاری کن اون درک کنه خدایا بزار برسیم بهم خدایا 😭😭ما مال همیم مگه نه؟؟؟؟خدایا قلبم داره منفجر میشه😭😭😭😭خدافظ تا ۱۱تیر

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

برا من شخصه چشم و دل سیریش حیلی مهم بود شخصیتش و اینکه چ لباسی پوشیده بود نه اینکه بگم حجاب ها نه س ...

اره این خیلی خوبه ک ادم با کسی وصلت کنه ک مثل همن

‏هیچ وقت توی ذهنتون باکسی جلوجلوپیش نرید.🚯 معلم زبان انگلیسی هستم سوالی بود میتونید بپرسید🫶🌱😍

چجوریه زن پسرداییت

عین ماه عالی اصلا اینا با هم از قبل دوست بودن بعد داییم براش اصلا مراسم نگرفت پسرشو به باد کتک گرف (پسر داییم میخواس خودکشی کنه)

تو کل خانواده همه مخالفشون بودن من موافق بودم فقط الان همه فهمیدن اشتباه کرده عاشق سحرن🥰😍😍😍😍😍😍😍

🖤🖤👋🏻     آفلاین میشم تا وقتی حالم خوب بشه  دلم طاقت غصه نداره ۱۴۰۰/۲/۳😔💔 خدایا این دفعه نه دیگه تو رو به بزرگیت قسم بزار پایدار بمونه ،یه صلوات مهمونم میکنین🙏🏻 خدا تا دوماه دیگه😭😭به بزرگی خودت قسم داغونم خودت که میدونی بنده هات نمیدونن خودشم نمیدونه😭😭😭😭التماست میکنم اقلن کاری کن اون درک کنه خدایا بزار برسیم بهم خدایا 😭😭ما مال همیم مگه نه؟؟؟؟خدایا قلبم داره منفجر میشه😭😭😭😭خدافظ تا ۱۱تیر
مهمه زیر مجموعه ایمان و اخلاقه

اره خیلی مهمه بنظر من 

بعضی ادما این رو تو وجودشون دارن 

ولی بعضی ها ن 

و الکی ادعای مسلمونی دارن  من خودم محجبه ام ولی واقعا سعی میکنم حرفمو عملم یکی باشه🥰

‏هیچ وقت توی ذهنتون باکسی جلوجلوپیش نرید.🚯 معلم زبان انگلیسی هستم سوالی بود میتونید بپرسید🫶🌱😍

😂😂😂همش میگی عین ماه بابا بگو چجوریه بلکه ماهم اونجوری شدیم

خب به خدا این قد خوبه توصیف ناپذیره مثلا با همه بچه های فامیل گرم میگیره ماها رو خوب درک میکنه ذاتا آدم آرومیه ریلکس ریلکس به وضع خودش میرسه حسابی خنده هاش ملیحه زیبا میخنده خوش برخورده اهل جوک و خنده و شوخیه😍😍

محجبه باشه  سنگین و رنگین باشه  زرنگ و عاقل باشه متدین و نماز خون باشه پاک و طاهر باشه  با نامحرم سرسنگین باشه مدیرباشه و باسیاست  خانوادشم هم سطح باخودمون باشه یا یکم پایینتر از نظر مالی

فک کن ما اینجوری باشیم میگن دختره سبکه 

نه نمیگن سحر سبک نیس تو خلوت با ما اینجوره جلو نامحرما خوبه 

البته کلا سحر به دین و خدا اینا اعتقاد نداش بعد ازدواج با پسر داییم. از این رو به اون رو شد😍

محجبه باشه  سنگین و رنگین باشه  زرنگ و عاقل باشه متدین و نماز خون باشه پاک و طاهر باشه &nb ...

افرین خیلی خوب گفتی واقعا درسته😘🤩🤩

در ازدواج انتخاب درست و آگاهانه و شناختمعیارهای مهم انتخاب همسر خیلی مهم است. بنابراین انجام مشاوره ازدواج و تست های شخصیت شناسی ازدواج اهمیت زیادی دارد. من به شما سایت روانشناسی و مشاوره ای را پیشنهاد می کنم که بصورت تلفنی و حضوری می توانید از خدمات آنها استفاده کنید. برای ورود به این سایت اینجاکلیک کنید.