2777
2789
عنوان

ریزش موی سکه ای

116 بازدید | 17 پست

تورو خدا خیلی حالم بده دخترم فقط ده سالشه

دکترم بردمش کورتون تزریق کرد ولی ۵ جای دیگه ی سرش هم شده😔😔😔😔😔

فقط یه صلوات 🌹ای کاش حاجت منم بسلامتی و دلخوشی براورده بخیر میشد و همسرم دوباره مثل سابق احترام خانوادمو داشت وهمینطور خانوادم احترام همسرمو مثل گذشته البته بسلامتی 😔 باهم حرف بزنن خوش باشن تا بمن هم خوش بگذره(مخصوصا با مادرم)

برو امپول بزنه ،نهایتش چند باره،ولی اکثرا اولین جلسه مودرمیاد بعدچندروز 

ی بار بهم گفتن تو چه مسلمانی هستی ک صیغه رو قبول نداری؟!باید بگم من بی مذهبم ،مشکل داری ریپلای نکن،نمیخواد منو نصیحت کنی ک بیا و مذهب دار شو 😏تو مذهبتو بگیرو گناه نکن،ی بار گفتن اسلام بدون مذهب کشکه،مگه زمان پبامبر مذهب بود ک منم مذهب داشته باشم! ؟من که غیبت نمیکنم ،روزمو میگیرم،تهمت نمیزنم،دروغ نمیگم،نمازم سرجاشه،روزمم همینطور ،من مسلمانیم کشکه 😐تنها چیزی ک مذهب ب من یادداد این بود ک مذهب تفرقه انگیزه 😐هرجا میرسن میگن اسلام نابود کننده انسانیته،ن عزیز این مذهبه ک نابود کننده اس،فقط بخاطر مذهب فحاشی میکنن،تهمت میزنن ،حاضرم بی مذهب بمیرم اما شبیه شماها نباشم،شدیداااابا صیغه مخالفم و معتقدم عین زناست و کلاه شرعیه،اگه مشکلی با امضام داری .و عین عقده ای ها گزارش بزنی ک اخر حیوانیتی 😏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالا درست میشه بچس حالا درست میشه.اگ نشد مزو تراپی کن

بخودش نگفتم خیلی خیلی حساسه

من دارم دیوونه میشم

فقط یه صلوات 🌹ای کاش حاجت منم بسلامتی و دلخوشی براورده بخیر میشد و همسرم دوباره مثل سابق احترام خانوادمو داشت وهمینطور خانوادم احترام همسرمو مثل گذشته البته بسلامتی 😔 باهم حرف بزنن خوش باشن تا بمن هم خوش بگذره(مخصوصا با مادرم)
برو امپول بزنه ،نهایتش چند باره،ولی اکثرا اولین جلسه مودرمیاد بعدچندروز 

زدم آپول کورتن زد تو سرش ولی الان ۵ جای دیگه ی سرش هم شده

زدم آپول کورتن زد تو سرش ولی الان ۵ جای دیگه ی سرش هم شده

ببرش پیش ی دکتر دیگه ،ببین چشه 

ی بار بهم گفتن تو چه مسلمانی هستی ک صیغه رو قبول نداری؟!باید بگم من بی مذهبم ،مشکل داری ریپلای نکن،نمیخواد منو نصیحت کنی ک بیا و مذهب دار شو 😏تو مذهبتو بگیرو گناه نکن،ی بار گفتن اسلام بدون مذهب کشکه،مگه زمان پبامبر مذهب بود ک منم مذهب داشته باشم! ؟من که غیبت نمیکنم ،روزمو میگیرم،تهمت نمیزنم،دروغ نمیگم،نمازم سرجاشه،روزمم همینطور ،من مسلمانیم کشکه 😐تنها چیزی ک مذهب ب من یادداد این بود ک مذهب تفرقه انگیزه 😐هرجا میرسن میگن اسلام نابود کننده انسانیته،ن عزیز این مذهبه ک نابود کننده اس،فقط بخاطر مذهب فحاشی میکنن،تهمت میزنن ،حاضرم بی مذهب بمیرم اما شبیه شماها نباشم،شدیداااابا صیغه مخالفم و معتقدم عین زناست و کلاه شرعیه،اگه مشکلی با امضام داری .و عین عقده ای ها گزارش بزنی ک اخر حیوانیتی 😏
نگران نباش درمان داره خب من شنیدم دکتر بهتری ببرش فک کنم قرص زینک پلاس هم مرتب بخوره

ای بابا بخدا دخرم مو داره که با دوتا دستت نمیتونی بگیری ولی خیلی ریزشش زیاد شده خیلی ناراحتم

ببرش پیش ی دکتر دیگه ،ببین چشه 

باید ببرم

دخترت به بلوغ رسیده پریود شده؟

نه

نگفت دارو استفاده کنه . ؟؟؟من ی بار رژیم گرفتم حالا تحت نظر دکترم وزن کم کردم ریزش سکه ای گرفتم ولی رژیم قطع کردم درست شد . ولی دخترتون حتما ویتامین های بدنش کمه . غذا همه چی میخوره میوه چیزای مفید یا مثل دختر من بد غذاست 

نگفت دارو استفاده کنه . ؟؟؟من ی بار رژیم گرفتم حالا تحت نظر دکترم وزن کم کردم ریزش سکه ای گرفتم ولی ...

نه اصلا بد غذا نیست خداروشکر همه چی میخوره کمبود ویتامین دی داره که میخوره دکتر میگه عصبی شده

من ۱۱ پریود شدم  از ۱۰ سالگی موهام شروع کرد شدید ریخت  و فهمیدم پلی کیست دارم

نمیدونم بخدا حالم بده