2821
2789

فامیلمون انجام داداصلا راضی نبود۔میگفت خیلی دردکشیدم آخرم اونجورکه میخواستم نشد

عرب ملک غزه کجا من کجا؟فلسطین کجا عشق به میهن کجا؟ هزاران چو لبنان و آن و این،فدای یکی خشت ایران زمین

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

زن داداش من انجام داده و راضی بود  ابروهاشم خوب شده و قشنگه و مرتب به نظرم نمی دونم کجا انجام ...

ای بابا

من میخوام کلینیک رز برم

اما یکم تردید دارم

میترسم اونی که میخوام نشه

ریزش ابرو خیلی بده. چون ابرو یکی از اعضا مهم صورته که توی زیبایی تاثیر زیادی داره. بعضیا برای بهتر کردن ابرو کم پشتشون سراغ مداد های آرایشی ، سایه ابرو یا رنگ کردن و... میرن که اینا باعث تشدید ریزش ابرو میشه. بهتره به جای استفاده از این وسایل از لوسیون های تقویت کننده ابرو استفاده کنید. لوسیون تقویت کننده ابرو اورلین دارای ویتامین های a.e.c.k ، بیوتین و اسید فولیک هیت که به تقویت ابرو و جلوگیری از ریزش ابروها کمک میکنه.

تو لینک زیر اطلاعات بیشتر این محصول و نحوه استفاده کردنشو نوشته میتونید بخونیدش:

https://aurelien.ir/product/aurelien-eyebrow-enhancing-lotion/

عزیزم اینکه دکترت خوب باشه خیلی مهمه خیلیام هستن که انجام میدن و نتیجش بد میشه. من کلینیک پرنیان نو رو میشناسم اینستاشونو برات میذارم ببین یک عالمه نمونه کار خفن از کاشت ابرو دارن کلا تو ایران درجه یک هستن

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز