2777
2789
عنوان

کم اوردم دیگ

56 بازدید | 4 پست

اصلا خانوادم همیشه باهام دعوا دارن فقط میخوان براشون کار کنم یه داداش دارم ۴سال ازم کوچیکتره اصلا احترام حالیش نیست کاسه ای رو ک خیلی دوست داشتم زده شکونده چیزی هم بهش نگفتم اومده میگه تو غلط کنی ب من چیزی بگی مقصر خودتی مامانمم امروز گفت بودو نبودت چه فرقی داره خیلی ناراحت شدم اومدم خونه ی خالم دوست ندارم برگردم اونجا ک اصلا براشون مهم نیستم دوست ندارم برگردم جایی ک نمیخوان باشم

هرسوالی تو زمینه قنادی و کیک پزی داشتین میتونید از من بپرسید تا جایی که بتونم‌جواب میدم☺😁۰۱/۸/۱۵
چند سالته عزیزم شاید به خاطر سنت حساسی منم شرایط تقریبا مشابه تورو داشتم ولی الان سنم بیشتر شده بهتر ...

۱۶ قبلنا خوب بودن ولی الان ..

هرسوالی تو زمینه قنادی و کیک پزی داشتین میتونید از من بپرسید تا جایی که بتونم‌جواب میدم☺😁۰۱/۸/۱۵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۱۶ قبلنا خوب بودن ولی الان ..

همین پس به خاطر سنته واینکه الان داری فکر میکنی فقط خانواده تو اینجوری هستن نمیخوانت درکت نمیکنن و...ولی بزرگتر و با تجربه تر که بشی میبینی همه همینطوری هستن واونجا میفهمی چقدر شرایط تو بهتر بوده.الانم بهتره بیخیال تر باشی تا راحت تر بتونی بگذرونی بقیه هم شرایطشون ازدور خوبه وگرنه ازتو بهتر نیستن 

همین پس به خاطر سنته واینکه الان داری فکر میکنی فقط خانواده تو اینجوری هستن نمیخوانت درکت نمیکنن و.. ...

مرسی🌼