2777
2789
عنوان

😞😞مرد خیانتکار

182 بازدید | 11 پست

😞😞یکی از فامیل هامون با اینکه زن داره ولی با چند تای دیگه هم حرف میزنه و زن صیغه میکنه با وجود اینکه بچه هم داره بعد به زنش تهمت میزنه که تو زن خوبی نیستی انصافا زنش خیلی پاکه خودش اینجا نیس ولی خداش اینجاس ....طفلی زنش خیلی افسرده شده و حالش خیلی بده  میخواد اقدام به طلاق کنه ولی از بچش نگرانه 

بهش بگو طلاق بگیره و غرورشو له نکنه ...اون بچه فقط با خوشحالی و خوشبختی مادرش خوشحال و خوشبخت میشخ 

من تمام هستیم را در نبرد با سرنوشت " در تهاجم با زمان آتش زدم ، کشتم" من بهار عشق را دیدم ولی باور نکردم " یک کلام در جزوه هایم هیچ ننوشتم " من زمقصد ها پی مقصودهای پوچ افتادم " تا تمام خوبها رفتند و خوبی ماند در یادم "  من به عشق منتظر بودن همه صبر و قرارم رفت . بهارم رفت . عشقم مرد . یارم رفت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چون بچش دختره نگرانه

نگران چی عزیزم؟ بیشتر باید نگران باشه که پیش یه پدر با روح کثیف و پست بزرگ بشه یا با خوشبختی و بی دردسر بزرگ بشه؟ کی گفته باید بخاطر بچه ها بسوزی و بسازی مطمعن باش اون بچه اگه پیش همچین پدری بزرگ بشه لطمه بزرگشی بهش وارد میشه ... غرورتونو و زندگیتونو بخاطر همچین چیزایی خراب نکنین عزیزان راحت بگذرین ...راحت 

من تمام هستیم را در نبرد با سرنوشت " در تهاجم با زمان آتش زدم ، کشتم" من بهار عشق را دیدم ولی باور نکردم " یک کلام در جزوه هایم هیچ ننوشتم " من زمقصد ها پی مقصودهای پوچ افتادم " تا تمام خوبها رفتند و خوبی ماند در یادم "  من به عشق منتظر بودن همه صبر و قرارم رفت . بهارم رفت . عشقم مرد . یارم رفت

خیلی خیانت زیاد شده لعنت به اون مردا هر چند خودم مرد هستم ولی به مولا دوست ندارم یه لحظه این کارو بکنم اگرم خدا نکنه خدا نکنه خدا اون روزو نیاره بعد خیانت خودمو زنده نگه نمیدارم 😔

خیلی خیانت زیاد شده لعنت به اون مردا هر چند خودم مرد هستم ولی به مولا دوست ندارم یه لحظه این کارو بک ...

🙁اگه مرد ها فقط فکرشون پیش خانواده خودشون باشه و به زن های دیگ نگاه و اینا نکنن خیانت اتفاق نمی افته

🙁اگه مرد ها فقط فکرشون پیش خانواده خودشون باشه و به زن های دیگ نگاه و اینا نکنن خیانت اتفاق نمی افت ...

وقتی مردی که میره بیرون با این تیپ های که هر روز از روز بعد تیپشون بهتره شیطون هم که همه جا هستش ولی از اون مردا کمن قبول کنین دیگه محدوده ولی بنده به شخصه از خیانت بدم و متنفرم