2789
عنوان

ازدواج

146 بازدید | 12 پست

سلام دوستان عزیز. سال نو همگی مبارک. 

کلی درد و دل دارم... 😞

خانما کسی هست، یا کسی رو میشناسید ک بدون اجازه خانوادش ازدواج کرده باشه؟ 

خواهرم یه خواستگار داره 3ساله همو میخوان و 8ماهه خواستگاری کرده... هرکاری میکنیم خانوادم بدون اینکه ببینن طرفو یا حتی اجازه بدن بیاد برای خواستگاری مخالفت میکنن... 

مامانم ک میگه هروقت من مردم برو زنش شو.. بی دلیل... با بهونه های الکی ک هیچکس قبولشون نداره... 

با تهدید اینکه میرن محل کار پسر ابرو ریزی میخوان از هم جداشون کنن.. خواهرمم میگه میره بی خبرازدواج میکنه...ازاین خونه میره... 

نمیدونم دیگه باید چیکارکنیم... خیلی از دستشون کلافه ام و ناراحت... کسی تجربه ایی داشته؟؟ 

از بزرگان فامیل . دایی یا عمو یا پدربزرگ.  مادر بزرگ  کمک بگیرین

دنیا فقط صد سال اولش سخته .. مرگ جزئی از زندگی است و تولدی دوباره در دنیای دیگری  که اون دنیا بستگی به اعمالت داره که اگه در این دنیا خوب بودی و ظلم نکردی اون دنیا رو خوب ساختی و بالعکس اگر بد بودی و ظلم کردی که تا ابد روحت در عذابه 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

از بزرگان فامیل . دایی یا عمو یا پدربزرگ.  مادر بزرگ  کمک بگیرین

نه بد تره اونا دخالت میکنن حق میدن به مامان باباش دیکه ابرو ریزی میشه

به نام خدا زندگی خیلی خوشمله قشنگه سختش نگیر🙂🤝🏻♥بعله
از بزرگان فامیل . دایی یا عمو یا پدربزرگ.  مادر بزرگ  کمک بگیرین

خانوادم اصلا جوری نیستن ک پشت هم باشن متاسفانه. هرکی بفکر خودشه و دورازجون حسووووود...

میترسیم بگیم بدتر ابرو ریزی بشه😢

صبر کنه . بالاخره والدینش راضی میشن ... یه مدت ول کنن

دنیا فقط صد سال اولش سخته .. مرگ جزئی از زندگی است و تولدی دوباره در دنیای دیگری  که اون دنیا بستگی به اعمالت داره که اگه در این دنیا خوب بودی و ظلم نکردی اون دنیا رو خوب ساختی و بالعکس اگر بد بودی و ظلم کردی که تا ابد روحت در عذابه 
عزیزمتو همین نی نی سایت من هر چی ازدواج که با مخالفت خانواده بوده اخرش طلاق شده از دمممم 

وای😞😢بنده خدا ها دارن اب میشن از ناراحتی... واقعا درمونده شدیم... 

صبر کنه . بالاخره والدینش راضی میشن ... یه مدت ول کنن

اخه مامان بابام همش تهدید میکنن ک گوشیشو ازش میگیرن... میرن محل کار پسره دعوا ک دختر مارو ول کن... همش اینجوری تهدید میکنن و واقعا وقتی عصبی بشن اینکارارو انجام میدن.. والان توقع دارن این دوتا کات کنن بره... 

یه راهکار فقط مونده طلسم محبت 

میگن همدان و کرمانشاه دعا نویس های خوب و مجرب دارن ..پیگیر شین