2777
2789
عنوان

خانوما چکار کنم خشن بنظر بیام ؟

260 بازدید | 24 پست

همه میگن خیلی اروم و مهربونی ولی این ویژگی اصلا با کار من هماهنگی نداره .

من وکیل دادگستریم اینکه موکلام بهم بگن اروم و مهربونی اعصابمو بهم میریزه . 

خدایا خودت هوامو داشته باش 

غووودا فلان 🐴🔫

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جنگی باش😂

یه صلوات برا سلامتی آقا صاحب الزمان(عج)میفرستین؟😍☺  Ne kadar karanlik olürsa olsun güneş tekrar doğacak   🌞    akili telefonlar ve aptal insanlar çağinda yaşiyoruz  🤦‍♀  ما انسان ها مثل مداد رنگی هستیم شاید رنگ مورد علاقه هم نباشیم اما روزی،برای کامل کردن نقاشیمون،به همدیگه نیاز خواهیم داشت  بشرطی ک همدیگه رو تا حد نابودی نتراشیده باشیم  خدایا شکرت فصل مورد علاقم اومد پاییز جونم دوست دارم عشق رنگ رنگی من 🍁🍂🍁🍂🍂🍁🍂🍁🍂                       

لبخند زدن ممنوع

صمیمی شدن باطرف حین‌صحبت ممنوع

یکمم قیافه بگیر‌حله

یه صلوات برا سلامتی آقا صاحب الزمان(عج)میفرستین؟😍☺  Ne kadar karanlik olürsa olsun güneş tekrar doğacak   🌞    akili telefonlar ve aptal insanlar çağinda yaşiyoruz  🤦‍♀  ما انسان ها مثل مداد رنگی هستیم شاید رنگ مورد علاقه هم نباشیم اما روزی،برای کامل کردن نقاشیمون،به همدیگه نیاز خواهیم داشت  بشرطی ک همدیگه رو تا حد نابودی نتراشیده باشیم  خدایا شکرت فصل مورد علاقم اومد پاییز جونم دوست دارم عشق رنگ رنگی من 🍁🍂🍁🍂🍂🍁🍂🍁🍂                       

مهربونی که خوبه خشن چیه

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

وکیلی     یا ابلفض          چ خوب ک وکیلی  😁😁😁😁😁     نبابا  مهربونی  ک خیلی خوبه

کاربری    واگذار شده   دوستان     😚درخواست دوستی ممنوع    ..  برای  نینی دار شدنم  صلوات  😢😢😢 تشکر    
لبخند زدن ممنوع صمیمی شدن باطرف حین‌صحبت ممنوع یکمم قیافه بگیر‌حله

بلد نیستم 

دلم میسوزه زنه میاد اینجا درد و دل میکنه ادم که سنگ نیس

خدایا خودت هوامو داشته باش 

منم مهربون و خوش قلبم اصلا طاقت و تحمل درد کسیو ندارم...

خیلی دلم‌ میخاست وکالت بخونم خونوادم گفتن برو وکیل شو طرف قتل کرده بگو الهی بگردم شاید حواست نبود کُشتیش عیبی نداره، یا طرف دزدی کرده بگو آخی شاید مجبور شدی آدما اشتباه میکنن فدای سرت اصن خودم پولو از جیبم برمیگردونم، انقد ازین حرفا زدن منصرف شدم😁

عزیزم ذاتت قشنگه و مهربونیت باارزشه، نزار حرف دیگران از درس و عشقی ک بهش داری فاصله بندازتت، ادامه بده ثابت کن در عین مهربان بودن میشه وارد رشته ی حساس شد و موفق بود...

برات خیلی دعا میکنم، الهی جز بهترین وکلای موفق مملکتم بشی🙏❤🌷

آدَمی شـٰاگـِرد و دَرد اُستـٰادِ اُوست...