2777
2789

بچه‌ها همسر رفیق چندین‌ساله داره بد ما با اون و خانمش رفتیم شمال کلی هم بهمون خوش گذشت و خانم کلی درد و دل کرد منم همین‌طور آن وقتی برگشتیم تهران خانمش اصلا رنگ عوض کرد اخلاقش ازاین‌رو به‌ اون رو شد تمام حرف‌هایی که به‌هم زده بودیم و همه را علیه من استفاده داره می‌کنه و نقطه‌ضعف منو فهمیده‌ دست می‌زنه روش و  اما جلوی شوهرم چنان فیلم بازی می‌کنه که انگار خیلی با من خوب و خیلی صمیمی شوهرم اگه من حرفی بزنم می‌گه تو نمی‌تونی با کسی دوست باشید تو نمی‌تونی با کسی صمیمی مشکل از تو و درصورتی‌که از موقعی که برگشتیم تمام مشکلات سر حرف‌هایی که بهش زده بودیم و بار خودم می‌کنه تیکه بهم می ندازه  بعدچشمشون عجیب شوره از وقتی اومدیم دوتا سرویس غذاخوری شکست چایی سازم سوخت در این حد خیلی مقایسه‌گر بعد  خودش کسیو از خودش بالاتر نمی‌تونه ببینه  و شوهرش بد چون رفیق چندساله شوهرم همسر نمی‌شه جدا کنم یا کم‌رنگ کنم رابطش و این‌که خیلی روی شوهرم تاثیر دارند حرفی که من می‌زنم شوهرم قبول نکنه اونا بگن صددرصد شوهرم قبول می‌کنه در این حد بعد ما قصد خرید خونه داشتیم ولی چون اینا خیلی آدمای مقایسه‌گر چون خونه خودشون کوچیک البته بزرگ‌ترها  از ما چون خودشون دوست دارن خونه‌شون بزرگ  کنن نمی‌تونن نمی‌ذارن شوهر منم بزرگ کنه  و چون خونه خودشون شصت متر شوهر منم می‌گن تو هم باید شصت متر بگیری یا ی زمین بگیریم با هم بسازیم

خیلی دخالت تو زندگیمون دارن ، ما خودمون با برادرشوهرام مشکل داشتیم قطع رابطه کردیم این دوست شوهرم کرم داره ک دوباره رابطه ایجاد کنه ما رو بجون هم بندازه به همه وی ما کار داره

رفاقتشون برا من شده ضرر و هیچ جوره نمیشه کاری کنم چون همسرم میپرسته دوستشو

من باشم رک به شوهرم میگم

بین اونا و من یکیو انتخاب کن

به شما ربطی نداره من کی ازدواج میکنم🙄به شما ربطی نداره من کی بچه دار میشم🙄به شما ربطی نداره جنسیت بچه من چیه🙄به شما ربطی نداره من‌دلم دختر میخواد یا پسر🙄به شما ربطی نداره من بچه دوم میارم یا نه🙄به شما ربطی نداره اسم بچه ی من خوبه یا بد🙄به شما ربطی نداره چرا طلاق گرفتم🙄به شما ربطی نداره من چی میپوشم🙄 اینه توالت مردم نباشید! اگه چاق شدن،لاغر شدن،پیر شدن یا هر چی شاید باورتون نشه ولی توالتشون اینه‌ داره و لازم نیست شما جیزی بگی😏توی تاپیک هام تجربه شخصی خودم از کنترول تنبلی تخمدان رو نوشتم.کاش ما ایرانیا یاد بگیریم خونه زن حامله و زنی که بچه تا ۳ سال داره نریم🙄ما زنا باید یاد بگیریم خیانت به ذات ادم برمیگرده نه رفت امد با سایر خانم ها😑اینجا ۹۰ درصد زنا توهم دارن که همه عالم و ادم دنبال شوهراشونن😏مال خودت تحفه😐.یک زن مدرن و موفق در این دوران  چندین نقش‌داره:۱.زن بودن ۲.فرزند بودن  ۳.همسر بودن ۴.مادر بودن  ۵.شاغل بودن  ۶.محصل بودن... وقتی میام نی نی سایت میبینم زنان مملکتم هیچ تغییری نسبت به دهه های ۲۰‌و ۳۰ نکردن!!! با همون طرز فکر ،با همون رفتار،‌با همون برخورد،با همون عقل،با همون‌عادات،با همون خرافات.،همون ‌خود کم‌بینی، همون وسیله برای مردان،همون زنان علیه زنان......فقط یه برچسپ فوق لیسانس خوردن و لباساشون عوض ‌شده..تو نی نی سایت اگه عروس مظلومی نباشی یعنی دریده ای..اخه اینجا همه عادت کردن برده باشن‌،،پس‌ فقط ‌برده های‌ سربزیر تایید میشن...تاپیک‌های جنسی مخصوصن اونایی که رخت و خواب پهن میکنن فورن گزارش میزنم چون اینجا سایت پ..نیست ،ما هم ماما تشخیص بکارت نیستیم...بچه ببینم‌تو سایت گزارش‌ میزنم..چون جاش اینجا نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه اقایی با همسرم دوست شد چشمت روز بد نبینه .نابودمون کرد انقد نشست زیر پا شوهرم و شوهرم کارشو ول کرد افتاد دنبال کمک کردن بهش کارشو ازدست داد.ازدرمونگاه انداختنش بیرون خلاصه زنش خیلی بی حیا بود دم به دیقه زنگ میزد شوهرم خیلی راحت میومدن خونمون دومدل غذا میزاشتم میرفتیم املت میزاشت بخدا اگه کلامی دروغ بگم.انقد سر هر موضوعی زنگ زدم به پسره و خانومش شکایت کردم و گله رفاقتشو باشوهدم بهم زد