2777
2789
عنوان

سوال شرعی

94 بازدید | 19 پست

خانوما من انگشت شصتم ب شدت اسیب دیده و رفتم دکتر دستمو تا ساق گچ گرفت.حالا برای وضو و غسل باید چکارکنم؟نباید اب بخوره بهش

باید دل من از دل تو دل برباید💖باید ز تب عشق تو جانم به لب آید💖پیدا نشد عاشق تر و دیوانه تر ازما💖دیوانه چو دیوانه ببیند خوشش آید💖

@بانوی_بی_نشان  

دیگر از رفتن به دکتر زنان متنفرم اصلا خاطرات خوبی ندارم هر چه خاطره است یاس و ناامیدی است دست خودم نیست هر بار که با تست منفی روبرو میشوم تمام آرزوهایم یکباره خاموش میشود،تا به کی اینهمه صبر؟؟ خسته ام از نگاه های پرسش گر دیگران 😔خدا کاری بکن🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وضو و غسل جبیره بگیرید

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

من‌نمیدونم شرعیه یانه

کلامیگم‌خانمادوست‌دارم اسم عشقموپشت‌گردنم یاروشونم خالکوبی کنم.به نظرتون نمیتونم نماز بخونم وغسل کنم؟یه‌خالکوبی کوچیک بامشکی.دردم زیاده؟

سلام tranquility_آرامش .دلم برات تنگ شده.چراکاربریتولغوکردی😔💔tranquility_آرامش          دوست خوبی بودی ببخشبدکه قدرندونستم💔
وضوی جبیره بگیرید

چطوری عزیزم یعنی دست چپم ک گچ داره و نشورم؟غسل چی

باید دل من از دل تو دل برباید💖باید ز تب عشق تو جانم به لب آید💖پیدا نشد عاشق تر و دیوانه تر ازما💖دیوانه چو دیوانه ببیند خوشش آید💖
من‌نمیدونم شرعیه یانه کلامیگم‌خانمادوست‌دارم اسم عشقموپشت‌گردنم یاروشونم خالکوبی کنم.به نظرتون نمیت ...

رنگ میره زیر پوست دیگه اشکالی نداره

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
تیمم برای وضو غسل جبیره

عزیزم دستم ب شدت به خاک حساسه سریع زخم میشه