2777
2789
عنوان

خانوما

78 بازدید | 12 پست

هیچی ازتون نمیخوام فقط بهم بگین خدا هست حواسش بهم هست فقط سکوت کرده 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

شنیدم 40 نفر برات دعا کنن مستجاب میشه فقط از ته دل برام دعا کنین ممنونم اگه کردین لایک کنین 

بخدا ااااا حالم خیلیییی بده 😭😭😭😭😭 خداااااااااااااااااااااا

برام دعا کنین التماستون میکنم اسمم طاهره اس به دعاتون احتیاج دارم تورو خدا دعا کنین مشکل عشقم حل شه و برگرده و باهام آشتی کنه و به زودی زود عقد کنیم منم واستون دعا میکنم 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عشق که الکی

برو بابا ما نامزد بودیم 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
خودت برو بابا چیزی که دیدم مو‌گفتم برو تو با عشق ازدواج کن ایشالله مثل من پشیمون نشی 

چی دیدی مگه خدایی استعفرالله میگی چیزی که دیدم 

ایشالا هر چی برات خیره پیش بیاد توکل کن و امیدوار باش

دورت بگردم من الهی خیر ببینی حضرت فاطمه نگهدار خودت و زندگیت باشه 

از زندگی خودم منم با عشق و علاقه ازدواج کردم الانم دارم طلاق میگیرم 

حضرت عباس کمکت کنه

خدا از دهنت بشنوه زود از دستش راحت شم توهم عشق خیلی توجه نکن ببین عقلت چی‌میگه

فدات اخه قلبمم میخوادش و عقلمم میخوادش 

عزیزم تو یکی از تاپیکا نوشتی حس ششم داری به نظرت من باهاش آشتی میکنیم و اگه آره کی عقد میکنیم