2777
2789
عنوان

خیلیییی خوشحالم

125 بازدید | 14 پست

نامزدم میخاد بیادد خیلی ذوق دارم بعدشم میخام برم تهران باهاش یکم بگردیم ...😂😂😂بنظرتون میشه بریم تهران؟؟؟ حالا گردش هیچ کار مهمی داربم میخایم بریم دکتر 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تواین وضع که همه جارو باز بستن گردش خوش میگزره؟شهر ارواحه انگار شهرا .انقدرکفری میشما وقتی همه جارومسبندن ازصبح دنبال گلس و کامواییم .گلس گوشی واجبترینه ولی همش بستس .نمیفهمن که مایحتاج مردم فقط سوپرمارکتا نیستن .😡😡😡

کاربری سابقم ترکید😏شعارمن:نیست درمان مردم کج فهم را جز خاموشی .ماهی لب بسته خون در دل کند قلاب را 😊
واسه بیرون رفتن خوشحال نباش چون کرونا تو هوا پخشه با نامزدت بشینین تو خونه گل بگین و گل بشنوین

اتفاقا مشکلا نمیزاره خوش حال باشیم ولی خب شوهرم کار داشت گف تو هم بیا حالو هوات عوض شع ...

بخدا نمی‌دونم من دیشب زنگ زدم راهور گفت همه جا بسته است و ی تومن جریمه قبلش برو نامه تردد بگیر از را ...

کرونا ک مردمو بیچاره کرد جریمه هام اومده سرش این چ وضعشع اخههه

کرونا ک مردمو بیچاره کرد جریمه هام اومده سرش این چ وضعشع اخههه

من خودمم شاکی ام ولی اگه خودم زنگ راهور نمیزدم باورم نمیشد هر ۲۴ ساعت خارج از شهر بودن ۱ میلیون جریمه داره خودتم زنگ بزن بپرس

تواین وضع که همه جارو باز بستن گردش خوش میگزره؟شهر ارواحه انگار شهرا .انقدرکفری میشما وقتی همه جاروم ...

ن بابا منم خوشم نمیاد برم بیرون ولی از ی جا خوشحالم نامزدمو میبینم از ی جا هم دکتری داریم گفت تو هم بیا حالا با ای شرتیط موندمم

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 8 ساعت پیش
2791
2779
2792