2777
2789
عنوان

چجوری رابطمو کم کنم ک ضایع نباشه

449 بازدید | 8 پست

بچه‌ها همسر رفیق چندین‌ساله داره بد ما با اون و خانمش رفتیم شمال کلی هم بهمون خوش گذشت و خانم کلی درد و دل کرد منم همین‌طور آن وقتی برگشتیم تهران خانمش اصلا رنگ عوض کرد اخلاقش ازاین‌رو به‌ اون رو شد تمام حرف‌هایی که به‌هم زده بودیم و همه را علیه من استفاده داره می‌کنه و نقطه‌ضعف منو فهمیده‌ دست می‌زنه روش و  اما جلوی شوهرم چنان فیلم بازی می‌کنه که انگار خیلی با من خوب و خیلی صمیمی شوهرم اگه من حرفی بزنم می‌گه تو نمی‌تونی با کسی دوست باشید تو نمی‌تونی با کسی صمیمی مشکل از تو و درصورتی‌که از موقعی که برگشتیم تمام مشکلات سر حرف‌هایی که بهش زده بودیم و بار خودم می‌کنه تیکه بهم می ندازه  بعدچشمشون عجیب شوره از وقتی اومدیم دوتا سرویس غذاخوری شکست چایی سازم سوخت در این حد خیلی مقایسه‌گر بعد  خودش کسیو از خودش بالاتر نمی‌تونه ببینه  و شوهرش بد چون رفیق چندساله شوهرم همسر نمی‌شه جدا کنم یا کم‌رنگ کنم رابطش و این‌که خیلی روی شوهرم تاثیر دارند حرفی که من می‌زنم شوهرم قبول نکنه اونا بگن صددرصد شوهرم قبول می‌کنه در این حد بعد ما قصد خرید خونه داشتیم ولی چون اینا خیلی آدمای مقایسه‌گر چون خونه خودشون کوچیک البته بزرگ‌ترها  از ما چون خودشون دوست دارن خونه‌شون بزرگ  کنن نمی‌تونن نمی‌ذارن شوهر منم بزرگ کنه  و چون خونه خودشون شصت متر شوهر منم می‌گن تو هم باید شصت متر بگیری یا ی زمین بگیریم با هم بسازیم

خیلی دخالت تو زندگیمون دارن ، ما خودمون با برادرشوهرام مشکل داشتیم قطع رابطه کردیم این دوست شوهرم کرم داره ک دوباره رابطه ایجاد کنه ما رو بجون هم بندازه به همه وی ما کار داره

رفاقتشون برا من شده ضرر و هیچ جوره نمیشه کاری کنم چون همسرم میپرسته دوستشو

متاسفانه وقتی درددل میکنی یعنی اجازه نایودی خودت رو میدی

والا ادم با برادر شوهرش رفت امد کنه با همچین ادمی نه!

هروقت برنامه میزان مادر شوهرت یا مادر خودت رو دعوت کن بیان یا قرار بزار شما برید خونه ماماناتون

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان اینو چجوری دور کنم مثل کنه چسبیده

نمیتونی خیلی سخته چون شوهرت خیلی دهن بینه..خیلی بی محلی کن ولی حرص نخور.یه جورایی لج در بیار بشو

من بودم چون مادر شوهر عاقلی دارم با اون هماهنگ میکردم که موقع رفت و امد با اینا اون برنامه بزاره تا کم کم سرد بشن

رابطه روبراهمیشه یجوری قط کن

8...(یک توآزردمرا..ویک جهان شادم نکرد..)...دلتنگی خیلی نامرده.ازیک جایی به بعد می شینی یه گوشه با بغض نگاه میکنی تا زندگی تموم بشه...۴آبان۱۴۰۱ عشقم برای همیشه ترکم کرد بعدازاون دیگ هرگز به هیییچکس اعتمادنمیکنم عاشق نمیشم تنهایی رو باجون ودل نگه میدارم خیلی دوسش داشتم صداش آرومم میکرد..ارزومه پشیمون بشه ی روزی برگرده ارزوش باش یک بار دیگ باهاش حرف بزنم فقط دنبالم بگرده وتوحسرتم بسوزه ک هییچ کس مث من دوسش نداشت...دلتنگم 😔😔دلم میخوادیکی بیاد دستموبگیره بلندم کنه بگه میدونم چقدرسختی کشیدی میدونم شبهات پر از دردبود میدونم چقداشک ریختی اما‌ازاین به بعد هرچ  قبل من بود فقط کابوس بود...یکی بیادکه نره یکی که ازچرت ترین چیزها براش حرف بزنم وخسته نشه ..🥀ب سلامتی اون روزی که  اونی ک ترکم کرد تاوان پس بده دلش مثل دل من بشکنه هرشب مث من اشک بریزه ازدلتنگی نابودبشه ب سلامتی روزی که داغ عزیزترین ادم زندگیش بره توی دلش بسلامتی روزی ک بیچارگیش روببینم..روزی اروم میشم ک  اون تاوان پس بده سنگدل نیستم ولی درحقم ظلم شد ب زور منواز خودش جداکرد..دوسال منو عاشق خودش کردوبا بی رحمی ترکم کرد پس ب سلامتی  شکست اون🥂دلم گرفته هیشکی نیست که ببینه غروبا چجوری  اشک روی گونم می شینه😔دلم میخواد خودمو بردارم برم یه جای دور خییلی دور هیچکس رونبینم حتی گوشیمم نبرم صدای کسی رو نشنوم..🥀..امیدوارم هرکجا هستی همیشه غمگین باشی.۱۰دی صدای شکستنش روشنیدم خدا جای حق نشسته

ببین به شوهرت بگو جریان رو....همین حرفایی روزدی بهش بگو....بذار اصلابهت بگوتونمیتونی باهیچ کس صمیمی بشی بذاراصلاهرچی دلش میخوادبگه بی محلش کن.....ولی هرچه زودتر قطع ارتباط کن....توخانم اون خونه ای بلاخره حقی توزندگی داری.....قوی باش نترس