2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اش گوجه ما كوردا اينجوريه كه پياز رو تفت ميدي گوجه وسيب زميني نگيني روهم تفت ميدي زرد چوبه فلفل ويه قاشق رب رو هم تفت دادي ابليمو ميريزي يه پيمونه برنج خام واب ميريزي توش اخرش هم خواستي غوره يا گوجه سبز اضافه ميكني عالي ميشه😋

نيم ديگرمن درقلب زيباي توپنهان است عزيزترينم 😊🧸🎈❤️
اش گوجه ما كوردا اينجوريه كه پياز رو تفت ميدي گوجه وسيب زميني نگيني روهم تفت ميدي زرد چوبه فلفل ويه ...

اینی به من گفته اصلا پیاز نداره 

برنج و لوبیا چشم بلبلی خوب میپزیم بعد سبزی و بعد گوجه یکم که جوشید امادس ولی بی مزه میشه مال خودش خیلی عالی بود

شما بلدی دستورش بهم میگی شاید همسایمون یه چیزی کم گفته

لپه و برنج و یایما ب زبان تورکی فارسیشو نمیدونم بعدش پیاز خرد میکنی بعدش روغن حیوانی ن زرد ها همونی ک جان یاغی میگن از اون و کمی هم روغن نباتی میزاری رو گاز و آب میریزی ن زیاد ن کم بعد پختن اونا سبزی هاتو میندازی زرد چوبه و نمک میزنی میزاری بپزن در آخر ک پختن گوجه رنده میکنی میندازی توش گوجه باید زیاد باشه بازم دقیق دقیق از مامانم میپرسم میگم مال ما ک عالی میشهههه

چشم زمردی ام *** تورکم . تورک اولماخ چتیندی اما تورک اولماخدان گچسن نامردچیلیخدی
اینی به من گفته اصلا پیاز نداره  برنج و لوبیا چشم بلبلی خوب میپزیم بعد سبزی و بعد گوجه یکم که ...

شاید اشتباهی گفته بدون پیاز هیچ میشه یا کم گفته ولی مال ما ک خیلی عالیه

چشم زمردی ام *** تورکم . تورک اولماخ چتیندی اما تورک اولماخدان گچسن نامردچیلیخدی
لپه و برنج و یایما ب زبان تورکی فارسیشو نمیدونم بعدش پیاز خرد میکنی بعدش روغن حیوانی ن زرد ها همونی ...

وا من نه پیاز میزنم نه ادویه نه روغن فک کنم واسه همین بی مزس اون یایما هم نمیدونم چیه 😭

وا من نه پیاز میزنم نه ادویه نه روغن فک کنم واسه همین بی مزس اون یایما هم نمیدونم چیه 😭

وااای پس اون اشتباهیی گفته بدون اونا ک چیزی نمیشه یایما از گندم درمیارن با