2777
2789
عنوان

دیدین گاهی..

120 بازدید | 15 پست

وقتها، حالتون بی دلیل گرفته میشه با اینکه نه از کسی دلخوری نه اتفاق بدی افتاده ولی تو، تو خودتی حوصله هیچ کسو نداری همه میان دورت واسه دلخویی ولی قیافه براشون میگیری ???

من فقط اینجوریم یا شما هم هستین ??

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏

من دیروز همینجوری شدم

💕🌱برای‌سلامتی‌آقاامام‌زمان(عج)صلوات‌بفرستین🌱💕.                                                                                                                 ❤یارب تنها نظرت باشد پایان رنج هایم❤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من ۲۳ روزه اینم آخه نامزدم رفته و کات کردیم کلا 

میدونم جاش نیست و کارم اشتباهه ولی میشه برام دعا کنین التماستون میکنم اسمم طاهره اس به دعاتون احتیاج دارم تورو خدا دعا کنین مشکل عشقم حل شه و برگرده و باهام آشتی کنه و به زودی زود عقد کنیم  حضرت فاطمه حاجت دلتون رو بده و دلتون شاد دعا کنین دلم شاد شه 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
خب چیکار کردی حالت بهتر شد ??

هیچی همینحوری بودم تا خوابیدم صبحم‌بیدار شدم دیدم حالم خوبه

💕🌱برای‌سلامتی‌آقاامام‌زمان(عج)صلوات‌بفرستین🌱💕.                                                                                                                 ❤یارب تنها نظرت باشد پایان رنج هایم❤
خو خداروشکر ایشالله همیشه حال دلت خوب باشه 

مرسی همچنین💕

من ۲۳ روزه اینم آخه نامزدم رفته و کات کردیم کلا  میدونم جاش نیست و کارم اشتباهه ولی میشه برام ...

چشم دعا میکنم عشقت برگرده. ..ولی کسی که یه بار تنهات گذاشته اگه برگرده مطمعن باش دوباره تنهات میزاره. .سعی کن از فکرش بیای بیرون. ..ولی چشم دعا میکنم به مراد دلت برسی

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏

چشم دعا میکنم عشقت برگرده. ..ولی کسی که یه بار تنهات گذاشته اگه برگرده مطمعن باش دوباره تنهات میزاره ...

دورت بگردم من الهخیر ببینی و خوشبخت شی 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز