2777
2789
عنوان

دعای برگشت عشق

1989 بازدید | 22 پست

سلام خوب هستین خانوما میگم یه دعای سوره ای چیزی بلدین من بخونم و عشقم برگرده اگه اعتقاد ندارین یا میخواین بگین ولش کن که جواب نمیدم 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ذکر ودود یا هم ب دعانویس مراجعه کن ک دعاهاش عالی باشه

فدات شم 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
سوره ضحی ۱۱مرتبه  سوره طلاق  سوره مزمل

دورت بگردم من الهی خیر ببینی

عزیزم سوره قدر 60بار بخون ، پشت سر هم و وسطش باکسی صحبت نکن

فدات شم انشالله خدا خیرت بده  خودت نتیجه دیدی ؟

قربونت برم .... اره خداروشکر

خخداروشکر عزیزم تورو خدا واسه منم دعا کن عشقم برگرده و باهام آشتی کنه و به زودی زود عقد کنیم اسمم طاهره اس 😔

خخداروشکر عزیزم تورو خدا واسه منم دعا کن عشقم برگرده و باهام آشتی کنه و به زودی زود عقد کنیم اسمم طا ...

۱۱مرتبه ضحی برات میخونم 

۱مرتبم سوره کوثر خوندم 

برگشت عشقت خبرم بده دلم شاد شه 

دعا کن رابطه ی من و عشقم.هم مث سابق گرم شه

اونایی ک امضام رو میخونید لطفا بگید یا احب من کل حبیب به نیت من 
۱۱مرتبه ضحی برات میخونم  ۱مرتبم سوره کوثر خوندم  برگشت عشقت خبرم بده دلم شاد شه  د ...

دورت بگردم من الهی خیر ببینی حضرت فاطمه نگهدار خودت و زندگیت باشه امیدوارم حاجت روا شی به حق امام حسینش😍😍چشم دعات میکنم

خخداروشکر عزیزم تورو خدا واسه منم دعا کن عشقم برگرده و باهام آشتی کنه و به زودی زود عقد کنیم اسمم طا ...

چشم عزیزم حتما سر نمازم برات دعا میکنم ان شاءالله که برمیگرده❤🌹

انشالله خدا از دهنت بشنوه خوشبخت شی به حق امام رضا 

برامنم لطفا دعاکن 

حمد خوندم برات

اونایی ک امضام رو میخونید لطفا بگید یا احب من کل حبیب به نیت من