2777
2789

بهش ميخوره پسر باشه

یه‌جوری‌میگیدمن‌برا‌خودم‌احترام‌قائلم‌انگار ما‌به‌خودمون‌فحش‌ناموس‌میدیمَ😐دشمنم‌باش،ولی‌ادا‌یه‌دوستارو‌در‌نيار"🙏🏻سعی‌کن‌واسه‌خوب‌دیده‌شدن‌روی‌خودت‌کار‌کنی‌نه‌‌عکسات🤣هیچی‌موندِگار‌نیس‌حتی‌روحِت‌برای‌جِسمت‼️رفتن‌بعضی‌آدما‌مهم‌نیس؛مهم‌اینه‌بعد‌اونا‌دیگه‌ازکسی‌خوشت‌نمیاد

ای جان چه خوشگله🤩🤤🤤🤤🤤

🤩من دختری از تبار بلوچستانم 😍یه دختر پر انرژی شاد و شنگول 😍.  میشه برای رسیدن به حاجتم برام صلوات بفرستی🥺فرستادی بگو منم برات بفرستم😘. راستی نی نی سایتی ها خیلی دوستون دارم😜. ماچ به کله هاتون😝😽😽

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

پسر

عضو اکیپ علمی تخیلی♡ رییس اکیپ ماورایی^-^کسی را دوست دارم برای همین با رنگ خونم مینویسم میترسم نفهمه اما من بازم دوستش میدارم و خواهم داشت سخته دوریش برام نمیدونهمیخوام بفهمه نمیفهمه میخوام بهش راحت و مستقیم بگم اما نمیتونم بگم😔کاش یک روزی بفهمه😢                                        یکی توی دلمه فرق داره با همه واسش جونمم بدم بازم خیلی کمه یه حسیه تو چشاش دلم رفته براش مثل اون دیگه نیست واسه من بشه کاش😔

حس کردم پسر .دکتر حدس نزد؟

یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜