2777
2789

بسم الله

من اول فک کردم ی پوشک پرواز میکنه

ولی خب بیچاره رو چرا پوشک کنی مگ چقد داره😐

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بسم الله من اول فک کردم ی پوشک پرواز میکنه ولی خب بیچاره رو چرا پوشک کنی مگ چقد داره😐

نه عزیزم فقط برا وقتایی که میخوای ببریش مهمونی یا بیرون از قفس باشه 

نه عزیزم فقط برا وقتایی که میخوای ببریش مهمونی یا بیرون از قفس باشه 

آها،ولی گناه داره بیچاره

چه پرنده ای داری؟

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜

وا خدا شفات بده ایشالله بهت عقل بده یه پرنده کوچولو رو میخوای پوشکش کنی ک اذیت شه اون خودش مگه چقدره اصن

تو تاپیک عکس تگم کنید😍 کاربری انتقال داده شده کاربر جدیدم بی تی اس💛 عروسک شده ام دلبسته ی پاستیل و لواشک شده ام کاربری آخرمه نترکونید منو🥺 
بسم الله من اول فک کردم ی پوشک پرواز میکنه ولی خب بیچاره رو چرا پوشک کنی مگ چقد داره😐

😂😂😂😂⁦🤦🏻‍♀️⁩این دیگه خیلی جدید بود 

تو تاپیک عکس تگم کنید😍 کاربری انتقال داده شده کاربر جدیدم بی تی اس💛 عروسک شده ام دلبسته ی پاستیل و لواشک شده ام کاربری آخرمه نترکونید منو🥺 
وا خدا شفات بده ایشالله بهت عقل بده یه پرنده کوچولو رو میخوای پوشکش کنی ک اذیت شه اون خودش مگه چقدره ...

ببخشیدا ولی نمیتونم وقتی میخوام ببرمش خونه کسی  و وقتی از قفش بیرونه هی راه به راه تو خونه زندگی پی پی کنه.