2777
2789
عنوان

بیاین بگم چی شد😔

165 بازدید | 13 پست

دیروز بخاطر شروع عادت ماهیانه تمام هورمونام بهم ریخت و اعصابم خورد بود یه مسئله ای ناراحتم کرده بود چند روز دیروز شروع کردم به گفتتش همین موضوع باعث دعوای بزرگی شد چرا ما خانما باید از همه راه ها عذاب بکشیم😭عادت ماهیانه زایمان شوهر های عقده ای بی محبتی سردی بی پولی مستاجری خانواده شوهر هزاران مسائل دیگر

این و ان هیچ مهم نیست چه فکری بکنن...غم نداریم بزرگ است خدای خودمان  

متاسفم واقعا عزیزم انشاالله که درست شه :(

بگو اى بندگانم كه زياده بر خويشتن ستم روا داشته‏ايد، از رحمت الهى نوميد مباشيد، چرا كه خداوند همه گناهان را مى‏بخشد، كه او آمرزگار مهربان است‏.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به حدی بهم ریخته بودم که نمیدونم چکار باید می کردم شوهرمم انگار نه انگار کاش میفهمید اینجور مواقع بغل میخام ارامش میخام چرا هیچ وقت نمی فهمه از اول ازدواج بهش گفتم ولی کاش نمی گفتم دردش کمتر بود

از همسرت ناراحت بودی؟  بهش گفتی؟؟

اره من مث اتیش میسوختم اون خون سرد نشسته بود با لبخند انگار نه انگار

[QUOTE=184865405]اره من مث اتیش میسوختم اون خون سرد نشسته بود با لبخند انگار نه

پس چه جوری دعواتون شد؟

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

[QUOTE=184865405]اره من مث اتیش میسوختم اون خون سرد نشسته بود با لبخند انگار نه پس چه جوری دعواتون ...

منظورم اینه به جایی که بغلم کنه ارومم کنه بیشتر اتیشیم کرد که منم سر و صدا کردم اونم دیگه شروع کرد دعوای بدی شد

منظورم اینه به جایی که بغلم کنه ارومم کنه بیشتر اتیشیم کرد که منم سر و صدا کردم اونم دیگه شروع کرد د ...

اهان.

متوجه شدم عزیزم

ان شاءالله زودتر مشکلتون حل بشه

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔