2777
2789
عنوان

باشگاه سی ایکس

15337 بازدید | 26 پست

سلام دوستان من باشگاه ثبت نام کردم میخاستم ایروبیک برم ولی واسه چربی‌سوزی بیشتر گفتن سی ایکس خوبه الان دو جلسه رفتم باشگاه فقط بانوانه ساعت 7تا8 میرم الان تو این دو جلسه ک با دمبل 4کار میکنیم تمام بدنم عظلاتم درد میکنه ب نظرتون سی ایکس خوبه یا بدنسازی ماه دیگه شاید بدنسازی برم

بستگی به مربی داره مربی خوب نباشه هرمار کنی هیکلت داااغون میشه منم رفتم گفتن بیا سی ایکس من نرفتم رفتم بدنسازی منم تا یک هفته تمون نمیتونستم بخورم... 

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم بدنسازی هم خیلی سنگینه؟؟ 

بستگی به مربی داره اره درکل سنگینه... تازه من مربیم خوب نبود هیکلمم داغون داشت میشد.. سینه بزرگ شکمم تکون نمیخورد پهلوهامم لاغر نشده بود فقط از پا و باسن لاغر شدم درحالی م فقط میخواستم سینه و شکم و پهلوم کم بشه

بستگی به مربی داره اره درکل سنگینه... تازه من مربیم خوب نبود هیکلمم داغون داشت میشد.. سینه بزرگ شکمم ...

من 140 دادم شهریه ولی واقعا سخته الان همین 2 جلسه ی زور میشینم پا میشم پاهام عظله هاش درد میگیره

من 140 دادم شهریه ولی واقعا سخته الان همین 2 جلسه ی زور میشینم پا میشم پاهام عظله هاش درد میگی ...

شهر ماهم همین قیمته تازه فک کنم 150 هست... خب برای اولش هنوز طبیعی هست.. من تا یک هفته اینجوری بودم

من مربی م عزیزم بگین هدفتون از ورزش چیه تا راهنماییتون کنم

سلام عزیزم برای لاغری تی ار ایکس بهتره یا سی ایکس؟

واستا ببینم کوش کوش کوش👀 کجا دررفت وووش ووش ووش🤤 چقد ناز بود موش موش موش🤤😲🤩 همه کارا از دم تاپ ناچ😝تاپ ناچ😝 پاره کردم قاچ قاچ قاچ قاچ😂 فردا رو بیخیال تا هست امروز🌺 به هرحال هرسال برگا رنگ میگیرن ی چند ماه سبز🌿آخر با زرد میمیرن🍂تابستون رفت سرما تنمو افتاده کرد❄ توی خماری و صبر عین معتاد کرک🤤 ولی زیر گریه پاییز خیس نمیشیم🌦زمستونم سوییس نریم میریم پیست دیزین🛹 بهارم که هوا ابر فقط بوی خوب داره☁️که داره به ما میگه تابستون توراهه🏝 زندگی میکنیم امروزو انگا فردایی نیست🌙💃نمیخوام برم زوده😃این داستانمونه🌙با تو داغونم خوبه😍🌙💎
سلام عزیزم برای لاغری تی ار ایکس بهتره یا سی ایکس؟

عزیزم سی ایکس بیشتر روی شکم و پهلو تمرکز داره اگه میخواین خیلی زود نتیجه بگیرین ۲تا رشته رو ترکیبی کار کنین مثلا ۲جلسه در هفته زومبا برای چربی سوزی ۲جلسه تی آر ایکس یا بدنسازی

اگه هم که میخواین شکمتون فیت بشه سی ایکس

عزیزم سی ایکس بیشتر روی شکم و پهلو تمرکز داره اگه میخواین خیلی زود نتیجه بگیرین ۲تا رشته رو ترکیبی ک ...

فدات مرسی

واستا ببینم کوش کوش کوش👀 کجا دررفت وووش ووش ووش🤤 چقد ناز بود موش موش موش🤤😲🤩 همه کارا از دم تاپ ناچ😝تاپ ناچ😝 پاره کردم قاچ قاچ قاچ قاچ😂 فردا رو بیخیال تا هست امروز🌺 به هرحال هرسال برگا رنگ میگیرن ی چند ماه سبز🌿آخر با زرد میمیرن🍂تابستون رفت سرما تنمو افتاده کرد❄ توی خماری و صبر عین معتاد کرک🤤 ولی زیر گریه پاییز خیس نمیشیم🌦زمستونم سوییس نریم میریم پیست دیزین🛹 بهارم که هوا ابر فقط بوی خوب داره☁️که داره به ما میگه تابستون توراهه🏝 زندگی میکنیم امروزو انگا فردایی نیست🌙💃نمیخوام برم زوده😃این داستانمونه🌙با تو داغونم خوبه😍🌙💎
من مربی م عزیزم بگین هدفتون از ورزش چیه تا راهنماییتون کنم

سلام عزیزم من بالاتنه چاق وپایین تنه لاغردارم میخوام بالتنم کوچیک بشه و پایین تنم حجیم....بهم پیشنهاد سی ایکس و بدنسازی رودادن چطوره بنطرتون؟

سلام عزیزم من بالاتنه چاق وپایین تنه لاغردارم میخوام بالتنم کوچیک بشه و پایین تنم حجیم....بهم پیشنها ...

سلام عزیزم اول اینکه رژیم غذایی رعایت کنید به همراه ورزش هوازی تا بتونین چربی سوزی کنین

بعد هم با بدنسازی به پایین تنه تون فرم بدین