2777
2789
عنوان

طلاق

136 بازدید | 19 پست

خیلی حالم بده ‌بهترین کار همین طلاق نمیدونم چرا انقدر حالم بده

شوهرم معتاد به شیشه، کتک بزنه ، فحاش، رفیق بااز ، خرج نمیکرد ، خرجی نمیداد، خونه بابام نمیزاشت برم، خیانت ام کرده اصلا دلم تنگ نشده ولی دیگه هیچی خوشحالم نمیکنه و حال مو خوب نمیکنه

ولش کن گم شه خوشحالم باش بتونی جونتوزوذترخلاص کنی ازاین نکبخت 

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بالاخره چند وقت زندگی بوده نمیشه به این راحتی فراموش کرد شکست هم سخته حالا تو هر زمینه ای به خودت فرصت بده زمان میبره ولی همیشه با خودت بگو تو اون زندگی هیچ آینده خوبی در انتظارت نبود 

دنیا ی کابوسه ؛ و تو نمیتونی بیدارشی....😞
والا راه چاره ندارم به نظرم همون طلاق اینجا بیشتر جواب گو هست ولی قبلش حتما در باره طلاقت فکر کن&nbs ...

خودش انداختم بیرون گفت برو طلاق بگیر منم چند روز پیش جهیزیه مو گرفتم اونم رفت عدم تمکین زد تو این مدت یک بار برای برگشتنم اسرار ام نکرد فقط تهمت و فحش بارم کردن

خب طبیعیه

ضربه خوردی اذیت شدی

زمان می بره تا شرایطت رو از نو بسازی

آدمیزادی دیگه. سنگ و چوب که نیستی. آدمیزاد دلش می شکنه جریحه دار میشه باید یه دوره ای رو مثل عزاداری بگذرونه تا روبراه بشه

و خدا برای من کافیست.....
به هیچی اصلا دلم تنگ نشده انگار ازم سو استفاده شده دیگه به مرد ها هیچ حسی ندارم هیچی ام خوشحالم نمیک ...

مال اينه كه تو ازدواج سرخورده شدي،ميتونستي الان نه كه خوشبخت ولي مث يه آدم عادي يه زندگي عادي داشته باشي،درك ميكنم 

بسپار به زمان 

خودش انداختم بیرون گفت برو طلاق بگیر منم چند روز پیش جهیزیه مو گرفتم اونم رفت عدم تمکین زد تو این مد ...

واقعا خودت نميخواستي ازون زندگي بيرون بياي؟الانم منتظري بياد دنبالت؟

واقعا خودت نميخواستي ازون زندگي بيرون بياي؟الانم منتظري بياد دنبالت؟

نه اصلا ولی دلم‌میخواست یکم ارزش قایل باشه مثلا من دوسال زنش بودم جز فحش و تهمت هیچی بارم نکرد الانم با کمال پرویی رفته تمکین زده