2777
2789
عنوان

شیرخشک

121 بازدید | 19 پست

بچه ها نوزادم خیلی بد مدفوع میکنه سخت بازور و گریه یکم فشارمیاره باز نمیتونه دیگ دسشویی کنه همش گریه میکنه شیرخشکش نان ۱ هست .ب نظرتون اپتامیل بگیرم امکان داره تغیرکنه چون خیلیا ایجاگفتن ک این مارک هظمش راحت تره 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بردم هیچی نمیگه خاک برسر هی میگه مشکلی نداره .عادیه زوربزنن .

نه با تشخیص دکتر باید شیرخشک و عوض کنی 

دکترش عوض کن

وقتی زود میزنه ی گوش پاک کن با روغن زیتون چرب کن کمی فرو ببر داخل مقعدش

چن  وقتشه؟

بچه شیرخشکی همینه دیگه, زیاد یوبس میشن...بچه منم اینجوریه

خیلی اذیت میشه مارم خیلی اذیت یمیکنه .باباچیکارکنم دکترشونمیتونم عوض کنم شوهرم بازمیکه همش دکتر ب دکترش نکن 

خیلی اذیت میشه مارم خیلی اذیت یمیکنه .باباچیکارکنم دکترشونمیتونم عوض کنم شوهرم بازمیکه همش دکتر ب دک ...

مشکلی نیس عزیزم. بچه منم همینجوری بود بخدا...شیرخشکشو یکم آبکی درست کن بهش بده

نظرمو نمیپسندی, ریپلای نکن🚫🚫 مرسی.. اه

مشکلی نیس عزیزم. بچه منم همینجوری بود بخدا...شیرخشکشو یکم آبکی درست کن بهش بده

همین کارومیکنم حتی بااب ولرم .گریمیچرهم میدم ولی فایده نداره چوت فقط برای دسشویی زورمیزنه باگریه یکم مدفوع میکنه دیگ نمیتونه  بندمیاد .

خیلی اذیت میشه مارم خیلی اذیت یمیکنه .باباچیکارکنم دکترشونمیتونم عوض کنم شوهرم بازمیکه همش دکتر ب دک ...

دکترا معمولا میگن هیچ مشکلی نیس ببرش خونه... اگه خیلی اذیت شد عوض کن شیرخشکشو, ...قبلش یه مشورتم بادکترش بکن

نظرمو نمیپسندی, ریپلای نکن🚫🚫 مرسی.. اه