2821
2789
عنوان

عروس هلندي🦜

303 بازدید | 29 پست

سلام دوستان من ديروز يه عروس هلندي خريدم ، حدود دو سه ماهشه اصلا صداش در نمياد طبيعيه ؟ جنسيتش فعلا معلوم نيست تا شش ماهگي، كاملا اروم و دستيم هست

شبم هر وقت بهش سر زدم چشاش باز بود پس چرا نميخوابه يا با چشم باز ميخوابه؟؟؟؟

اشتباه نكن، نه زيبايي تو، نه محبوبيت تو،مرا مجذوب خود نكرد، تنها آن هنگام كه روح زخمي مرا بوسيدي، من عاشقت شدم
تازه آوردیش هنوز به محیط جدید عادت نداره زمان میبره تا عادت کنه

شما عروس هلندي دارين؟ 

چندساعت در شبانه روز بايد بخوابه ؟ بيشتر بذارمش بيرون يا تو قفس ؟

اشتباه نكن، نه زيبايي تو، نه محبوبيت تو،مرا مجذوب خود نكرد، تنها آن هنگام كه روح زخمي مرا بوسيدي، من عاشقت شدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باو دو ماع چطو بحرفع اخع😂😂😂مگ طوطیع زمان میبرع من ی سالگی حرفید بعدش دیگ سریع یاد میگرف 

ببین حیوونا مخصوصن پرندع ها خیلی باهاشون سریع متوجع ی صدا میشن اون میخابع ولی وقتی میری نگا میکنی ع صدا پاع میفهمع بیدار میشع

عمو تهرونمون دیگ شیری شدع دلم ع مردم شیری پرع رفتارشون همع شیری طورع یکی میخاد اعصابمو شیری کنع انها ب من خندیدن چون متفاوت بودم من ب انها خندیدم چون همع مث هم بودن                            من حقیقتا رو میگم ب من چ حقیقتا تو جامع فحشع  تنهایی عشقع وقتی خودمو دارم بقیع رو میخام چیکار?  بعضی چیزا از بیرون سفیدع از درون سیا                    بعضیا يه جوري اصرار دارن که بايد بچشون پسر بشه، انگار سلسله‌ی پادشاهيش بدون پسر منقرض ميشه   

عزیزم شاید ماده باشه من شنیدم ماده ها به اصطلاح لالن

منم دیروز یه عکس هلندی خریدم. بالاشو قیچی کردن خدا کنه بلند شه...یکی هم داشتم‌.الان دوتا دارم

یدونه صلوات برای سلامتی تو دلیم مهمونم میکنین مهربونا.انشالله خدا دلتونو شاد کنه😘😍😘خدایا شکرت❤مراقب نی نی م باش خدای مهربونم
باو دو ماع چطو بحرفع اخع😂😂😂مگ طوطیع زمان میبرع من ی سالگی حرفید بعدش دیگ سریع یاد میگرف  بب ...

دقیقا میفهمه بیدار میشه

یدونه صلوات برای سلامتی تو دلیم مهمونم میکنین مهربونا.انشالله خدا دلتونو شاد کنه😘😍😘خدایا شکرت❤مراقب نی نی م باش خدای مهربونم
باو دو ماع چطو بحرفع اخع😂😂😂مگ طوطیع زمان میبرع من ی سالگی حرفید بعدش دیگ سریع یاد میگرف  بب ...

اخه اصلا صداش در نمياد؟!

شما عروس هلندي دارين؟  چندساعت در شبانه روز بايد بخوابه ؟ بيشتر بذارمش بيرون يا تو قفس ؟

وقتی تنهاست و مواظبش نیستین باید بذاریدش تو قفس 

اگر همیشه خونه اید بیرون باشه اشکال ندارد ولی موقع خواب باید بره تو.

برای خواب هم خواب روزانه دارن هم شب ها باید خوابشون کامل باشه 

عزیزم شاید ماده باشه من شنیدم ماده ها به اصطلاح لالن منم دیروز یه عکس هلندی خریدم. بالاشو قیچ ...

گفت به احتمال زياد نر باشه ولي شش ماهگي قطعي معلوم ميشه

منم دوتا دارم یکی نر یکی ماده می‌شینم جفت گیری نگاه میکنم،😂ولی بعد دوماه هنوز تخم نزاشته.  توی لونه میرن میان ولی تخم نمیزاره.پر هم همیشه توی قفس هس.میگین توی پرریزی تخم نمیزارن.۱۰ماهشونه

انواع کارهای تایپی انجام می‌شود 🌺🌺
وقتی تنهاست و مواظبش نیستین باید بذاریدش تو قفس  اگر همیشه خونه اید بیرون باشه اشکال ندارد ولی ...

چند ساعت ميخوابم شبا و روزا؟ ميذارمش بيرون دستشويي ميكنه اخه

اخه اصلا صداش در نمياد؟!

بابا بچع ی سالم بزور میحرفع بعد این فقط دو ماهشع

گل این ب محیط عادت نکردع س روز دیگ درس میشع

عمو تهرونمون دیگ شیری شدع دلم ع مردم شیری پرع رفتارشون همع شیری طورع یکی میخاد اعصابمو شیری کنع انها ب من خندیدن چون متفاوت بودم من ب انها خندیدم چون همع مث هم بودن                            من حقیقتا رو میگم ب من چ حقیقتا تو جامع فحشع  تنهایی عشقع وقتی خودمو دارم بقیع رو میخام چیکار?  بعضی چیزا از بیرون سفیدع از درون سیا                    بعضیا يه جوري اصرار دارن که بايد بچشون پسر بشه، انگار سلسله‌ی پادشاهيش بدون پسر منقرض ميشه   
منم دوتا دارم یکی نر یکی ماده می‌شینم جفت گیری نگاه میکنم،😂ولی بعد دوماه هنوز تخم نزاشته.  توی ...

جوجه ي من رنگش زرد با لپاي قرمز چجوري بفهمم نر يا ماده ؟ خودشون كفتن احتمالن نره ولي شش ماهگي معلوم ميشه