2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 842 بازدید | 102 پست
تو هم مث من احتمالا کسی نیست معرفیت بکنه در نتیجه خاستگار سنتی نداری منم خوشکلم و همه چی تموم  ...

من بیشتر اینکه معرفیم کنن اینقد بدخواه داره کسیم بخواد بیاد خوب باشه نمیزارن تاحالا خیلی پیش اومده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به خاطر چی

دانشگاه یکی دوس داشتم چن بارافتاددنبالم خجالت کشیدم چن روزمیش دیدمش زن گرفته ولی علاقه نداره ب زنش بهم گفت تابدستت نیارم ولت نمیکنم..ازچندین نفرشنیرم زنش زیادخوب نیس و اوضاع بدی داره زنش اخلاقی رفتاری نمیسازه

عزیزم قشنگم هستی اصلا برات مهم نباشه ولی توصیه ام اینه برا خودت یه کاری رو شروع کن که مستقل باشی

سحر مشخی هستم نه مشایخی...اشتباه سند شده  نسبتی هم با جمشید مشایخی ندارم...چون مشخی هستم نه مشایخی  
دانشگاه یکی دوس داشتم چن بارافتاددنبالم خجالت کشیدم چن روزمیش دیدمش زن گرفته ولی علاقه نداره ب زنش ب ...

خب این خیلی بده کسی مجبورش نکرده بود زن بگیره بعد از کجا معلوم فردا باتوهم همین کارو نکنه

خب این خیلی بده کسی مجبورش نکرده بود زن بگیره بعد از کجا معلوم فردا باتوهم همین کارو نکنه

ازهمه چیزش خبردارم..ولی بهش گفتم بهت علاقه ندارم ..گفت ازدواجم سنتی بوده فقط سر و سامونبگیرم زن گرفتم ک اخلاقش رفتارش هیچیش خوب نیس یبارتاپاطلاق رفته

دارم فوق لیسانس میگیرم بعدش برم سر کار درگیر پایان نامم

کار خوبی میکنی ببین خواهر گلم ازدواجم که میگی به این اسونی نیست گرسنگی داره کلی باید رفت امد کنی غذا درست کنی به شوهرت محبت کنی باهاش خوب تاکنی  گاهی اوقات یه مسائلی پیش میاد باید بدون هیچ دعوایی حلش کنی 

خیلی سخته فک نکن ازدواج کردی همه چی تموم شده تازه شروع شده 

من خودم مجردم ولی گاهی اوقات میگم شاید خدا یه نفر بهتری در نظرشه

باورت میشه بایه نفر چند ماه دوست بودم خیلی همو دوست داشتیم بخاطر یه چیز کوچک کات کردیم 😐 هی میگفت خیلی دوست دارم از من میپرسید کابینتایه خونمون چه مدلی دوس داری باشه💔 ولی بعداا که فک کردم گفتم حتما حکمتی تو این کار بوده شاید خدا بهتر از این میخواد بزاره جلوم هیچ کاری تویه این دنیا بی حکمت نیست پس(عجله نکن)گلم💋♥️