2777
2789

سلام عزیزم اگه بچه بیدار یه تشت رو آب ولرم بریز حتما ولرم باشه داخلش نمک بریز پاشویش کن اگر هم خوابه شیاف استامینوفن پنجاه براش بزار تبش میاد پایین نسکافه یا قهوه بخور امشب رو بیدار بمون تب خطرناکه گلم منم این دوران رو طی کردم چند وقتشه؟چرا تب کرده؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی ساعت چند.اخه تو خواب شربت نمیخوره اصلا

بیدار کن بخوره.

نخوره دم دمای صبح تب بالا میره‌

بستگی داره چی بدی و تجویز دکترش چی باشه.

معمولا هر چهار ساعت یبار میدن

ساعت ۱۲ بدی باید ساعت ۴ هم دوباره بدی

بابا بخدا من کاربر قدیمی ام.سایت بروز شد کاربریم پرید.نسخه جدید ازت بدم میاد😒😒
لطفا برای دخترم دعا کن حالش خوب بشه

حتما عزیزم خوب میشه آن شاللع به حق آبروی امام رضا نگران نباش منم این دورانو گذروندم میگه آدم کافر بشه مادر نشه چقدر سخته وقتی بچت مریض میشه اما استرس نده آروم باش خوب میشه حتما میخواد اسهال بشه که داره چون پسر منم چند روز پیش همینطور بود

سلام عزیزم اگه بچه بیدار یه تشت رو آب ولرم بریز حتما ولرم باشه داخلش نمک بریز پاشویش کن اگر هم خوابه ...

۲ سالشه از دل درد اره خودمم قبلا بیداری کشیدم امشب خستم خیلی 

حتما عزیزم خوب میشه آن شاللع به حق آبروی امام رضا نگران نباش منم این دورانو گذروندم میگه آدم کافر بش ...

ان شا الله خدا عزیزان شما رو حفظ کنه و سلامتی بهتون بده

اسهال

خوب این که کاری نداره پسر منم چند وقتی یه بار همینطور میشه یه شربت کلو تریماکسازول بگیر یه قاشق بده یه چی دیگه بهت میگم یعنی آب رو آتیش تخم بارهنگو تو یه لیوان عرق نعنا بجوشون بعد یه قاشق عسل یعنی واقعا معجزه می‌کنه دوبار بهش بدی کلا اسهالش بند میاد همون شربتم هر هشت ساعت بده اما اگه خیلی حساسی ببرش دکتر