2777
2789
عنوان

بچه های شیفت شب کیا بیدارن؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 27 پست

بهترینای زندگی من اول خانوادم❤️❤️

بعد همسرم و دختر عزیزم❤️❤️

نه ماه انتظارو و یک عمرنگرانی،حس آزاد دخترانه را به مهر مادری بخشیدن،بزرگترین ایثار یک زن است...دخترم دنیامه...
اسی ببخشید میپرسم ولی میشه بدونم‌مشکلتون چیه؟توی امضاتون نوشتید رو منظورمه

ب ی دلایلی نمیتونیم بریم خونه مشترکمون 

‏هیچ وقت توی ذهنتون باکسی جلوجلوپیش نرید.🚯 معلم زبان انگلیسی هستم سوالی بود میتونید بپرسید🫶🌱😍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خوشبسعاادتت  مگه میش دعوات نکنه مگه اخلاقای برنداری هریکی یه بدی داره

من‌ارزونه شوهرم رفیقم باشه همیشه دشمنم بوده هیج وقت پشتم نیتس تاخرف میزنم دادمیزنه

همه زندگیم دخترم و پسرم هستن خدایا بابتشون هزاران بار شکر گذارتم
ب ی دلایلی نمیتونیم بریم خونه مشترکمون 

ان شاءالله که هرچه سریعتر مشکلتون حل میشه و بهترین ها براتون رقم میخوره

سفارش داستان کوتاه و سناریوی کلیپ و رمان پذیرفته می شود

به نظرم بهترین رفیقم در آینده پسر نازنینم میشه😍😍😘فداش بشم. شوهرمم هست ولی خب اکثر زن وشوهرا دعوا رو دارن دیگه😁نمک زندگیه

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

به سلام دلبرم خوبی چه خبر.کم پیدایی

سلام عزیزم اره کمتر میام الانم اتفاقی دیدم گلم

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

چشمم به وجدت روشن شد گلم.فداات

تی فدا.عزیزی

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

خوشبسعاادتت  مگه میش دعوات نکنه مگه اخلاقای برنداری هریکی یه بدی داره من‌ارزونه شوهرم رفیقم با ...

منم غیر همسرم کس دیگه ای رو نداشتم مثلا پدر مادر و...‌‌‌ ولی خب از خدا خواستم همدم زندگیم خوب باشه

‏هیچ وقت توی ذهنتون باکسی جلوجلوپیش نرید.🚯 معلم زبان انگلیسی هستم سوالی بود میتونید بپرسید🫶🌱😍

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز