2821
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

۲۴ ساعت کندر بذار توی بطری آب یا لیوان بمونه بعد بخوز آبشو و بده به بابات الهی زود خوب شن و سرپا شن

برای حاجتتون بعد از نماز مغرب ۱۰۱ بار بگید :لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین فَاسْتَجبناله و نَجٌَيناه من الغم و كذلك نُنْجي المؤمنين ...برای رهایی از شر ظالم بگو : فَسَيَكفيكَهُم الله و هو السمیع العلیم♥️حسبي الله و نعم الوكيل♥️خدا برایم کافی و بهترین وکیل هست♥️

حتما این علائم رو جدی بگیرید ....

نمیخوام بترسید ولی زودتر دکتر برید دارو بگیرید خیلی بهتره ، زن دایی شوهرم اوایل  فروردین مبتلا شد ولی فکر کرد سرماخوردگی ساده است، نرفت دکتر تا اینکه ۱۵ فروردین حالش بد شد رفت بیمارستان گفتن کروناست و بستری شد و متاسفانه چند روز بعدش فوت کرد( دور از جون همه دوستلن) ...دکتر ها گفتن باید همون اول میومد دکتر 

برای زیبا زندگی نکردن کوتاهی عمر را بهانه نکن، عمر کوتاه نیست ، ما کوتاهی میکنیم ❤
اگر تنگی نفس داری حتماااا برو سی تی اسکن بده  پیش ی متخصص عفونی خوبم برو

قفسه سینم درد میکنه تیر میکشه انگار غذا مونده سر دلم نمیدونم دردش چطوریه

قفسه سینم درد میکنه تیر میکشه انگار غذا مونده سر دلم نمیدونم دردش چطوریه

سابقه ناراحتی معده داری؟ شاید معده باشه ، شاید از استرس باشه ....ولی دکتر بری خیلی بهتره ،خیالت راحت میشه

برای زیبا زندگی نکردن کوتاهی عمر را بهانه نکن، عمر کوتاه نیست ، ما کوتاهی میکنیم ❤
2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز