2777
2789
عنوان

بی بی چک یکی منفی یکی مثبت

313 بازدید | 21 پست

بچها دیروز صبح تست زدم دو خط شد ولی خط دوم به زور دیده میشد امروز صبح ک زدم منفی شد بعد چند ساعت که رفتم دسشویی دیدم یه هاله کمرنگ انداخته الان ۹روز از موعدم گذشته

بنظرتون باردارم؟

منتظرتیم خوشگل مامانی😍

آزمایش بده

باردار نیستم تیکر رسیدن به ارزوهامه ،هر وقت پستای دعا و صلواتتونو میبینم واستون دعا میکنم،میشه شما هم با هر اعتقادی دارید واسم دعا کنید و انرژی مثبت بفرستید که به آرزوهام که خیلی واسشون تلاش کردم برسم؟❤️                                     زیر ۱۸ ساله های عزیز لطفا توی تاپیکای جدی من نظر ندید یا اگه خواستید نظر بدید سنتونو ذکر کنید.                                                اصلا سر کاربریم نمیترسم پس اگه نظرت مخالف نظر منه یا با  احترام ریپلی کن تا با هم در موردش حرف بزنیم یا کلا ریپلی نکن و احترام خودتو نگه دار.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آزمایش بتا

تیکرم به وقت مرخص شدن پسرامه 💔بله من یک جفت دوقلو دختر دارم وقتی دوقلو هام ۲ ماه بودن بازم باردار شدم اونم دوقلو خداخواسته بود قصدم سقط بود اما الان عاشق پسرامم پسرام ۱۳ خرداد ۱۴۰۱ ۲۵ هفته و ۴ روز به دنیا اومدن میشه برای سلامتی هر ۴ تاشون صلوات بفرستین ممنونتونم به امید روزی که پسرامم ببرم خونه و هر۴ تا بچمو صحیح و سالم بزرگ کنم 

ازمایش نشون میده الکی بی بی نزن برو ازمایش بده

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
تو ازمایش بعد چند روز مشخص میشه زود نیس الان برم؟

آزمایش بعد از دو سه روز مشخصه

عزیزم نمیخوام تو دلتو خالی کنم ولی اگه مثبت باشه بی بی همون لحظه نشون میده

منم خودم اقدام بودم تا ۱۹ روز تاخیرم داشتم

میگن رحم داره خودشو برا بچه آماده میکنه ب خاطر همونه تاخیرش

شما بچه داری؟

بله دخترم ۵ سالشه 

بعد از دو سال باردار شدم

کلی دکتر رفتم آمپول زدم قرص خوردم اما نتیجه نداشت

درست همون ماهی ک دیگه بیخیال دکتر رفتن شدم مثبت شد

انشالله برا شمام مثبت باشه اصلا استرس نداشته باش

بله دخترم ۵ سالشه  بعد از دو سال باردار شدم کلی دکتر رفتم آمپول زدم قرص خوردم اما نتیجه نداشت ...

من تازه ۳ماهه ازدواج کردم خودم بچه دوسدارم ولی شوهرم میگه زوده

منتظرتیم خوشگل مامانی😍