2777
2789
عنوان

عفونت زنانه

104 بازدید | 14 پست

سلام بچه ها برای عفونت زیاد چیکار کنم خسته شدم از عوض کردن لباس زیر دکتر هم رفتم فرق نکرد

شاید آن روز ک سهراب نوشت تا شقایق هست زندگی باید کرد خبر از دل پررنج گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت چه گل شقایق و میخک و یاس زندگی اجباریست

منم مشکل شما رو دارم

به من امپول و پماد و قرص داد تا یه چند هفته خوب بود باز شروع شده

من خسته شدم

نه ماه انتظارو و یک عمرنگرانی،حس آزاد دخترانه را به مهر مادری بخشیدن،بزرگترین ایثار یک زن است...دخترم دنیامه...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکتر به مامانم میگفت تو یه آفتابه آب تمیز،یک فنجون سرکه سیب بریز،با اون آب خودتو بشور

خوب شد مامانت؟؟؟

نه ماه انتظارو و یک عمرنگرانی،حس آزاد دخترانه را به مهر مادری بخشیدن،بزرگترین ایثار یک زن است...دخترم دنیامه...

اگه دارو گرفتی و خوب نشده باید اقا هم دارو بگیره

کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوندزمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما... 
خوب شد مامانت؟؟؟

حوصله میخاد

شاید آن روز ک سهراب نوشت تا شقایق هست زندگی باید کرد خبر از دل پررنج گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت چه گل شقایق و میخک و یاس زندگی اجباریست
منم مشکل شما رو دارم به من امپول و پماد و قرص داد تا یه چند هفته خوب بود باز شروع شده من خسته شدم

میگفتن سیر نخ کنین بذارین واقعا میشه؟

اگه دارو گرفتی و خوب نشده باید اقا هم دارو بگیره

چه دارویی

چه دارویی

دیگه دکتر میگه ...تا زمانی ک دو طرف دارو نگیرن هی ب هم انتقالش میدن ..این واس زمانی ک ی طرف دارو گرفتی و جواب نداده

کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوندزمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما... 

من بعد زایمانم عفونت گرفته بودم دوروز خوب یک هفته سوزش و ترشح خیلی اوضام حراب بودهفته پیش رفتم پیش دکترم معاینه کرد گفت حتما باید شست و شو بشی.کمی دارو و اینا درست کرد دست ساز با بتادین و سرم شست و شو داد.ی کم درد داشت.بعدش ازیترو مایسین داد گفت خودت و شوهرت بخورن.الان خداروشکر خیلی بهترم یکسال بود اصلا سوزش برطرف نمیشد.شماهم اگه میتونی برو برای شست و شو

من بعد زایمانم عفونت گرفته بودم دوروز خوب یک هفته سوزش و ترشح خیلی اوضام حراب بودهفته پیش رفتم پیش د ...

وای میترسم دردم میگیره 

من الان سه روزه دارم اسپند دود میدم واسه عفونت  فعلا ک خوووب شدم خداکنه جواب بده  چون من ...

امتحان میکنم