2777
2789
عنوان

شما نظر بدین

83 بازدید | 17 پست

داداشم پشت کنکوریه من شبا میرم خونه مامانمینا تا شوهرم بیاد از سرکار وبریم خونمون خونمون هم نزدیکه حالا داداشم میگه تو تا دیر وقت میمونی با مامان حرف میزنی من نمیتونم بخوابم زود برو منم گفتم اگه مشکلت منم نمیام دیگه یسری هم قبلا بهش گفته بودم خب توهم منو درک کن نمیتونم تا دیروقت تنها بمونم ولی حالا با این حرفش میخوام نرم  به نظرتون حق با کیه؟

خدایا شکرت بابت همه چیز ❤ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه جای ساکت نیس اون بنده خدا دور از شما بشینه صدا نشنوه

دلٺ درماندھ میمیࢪد اگࢪ غافل شوی از او، به هࢪ وقٺی صدایش کن حمایٺ میکند حٺما❣️الله❣️        💚بر جمال دلربای مهدی صلوات💚
خوب مامانت بیاد خونتون، شبها که شوهرت اومد از سر کار ایشون رو ببره برسونه خونشون.

مامانم هم بنده خدا همینو گفت ولی من بهش گفتم نمیخواد چون یه خواهر مریض تو خونه دارم

منم کنکدریم ولی صدا باشه هندزفری تو گوشم میذارم 

دلٺ درماندھ میمیࢪد اگࢪ غافل شوی از او، به هࢪ وقٺی صدایش کن حمایٺ میکند حٺما❣️الله❣️        💚بر جمال دلربای مهدی صلوات💚

داداشمون هم به نظرم حق داره من خودم کنکوری ام روی خوابم کلی حساسم ولی به خاطر خواهر برادرای کوچیکم کل نظم خوابم به هم ریخته البته شما هم حق دارین به نظرم با مادرتون آهسته یا توی یک اتاق صحبت کنید تا مزاحمش نباشید واقعا سال کنکور سال سختیه 😔

داداشمون هم به نظرم حق داره من خودم کنکوری ام روی خوابم کلی حساسم ولی به خاطر خواهر برادرای کوچیکم ک ...

من خودم متوجه بلند صحبت کردنمون نمیشم منم بخاطر همین موضوع میگم دیگه کلا نرم با اینکه واسم خیلی سخته

واقعا داداشت گناه داره درکش کن فشار روشه و ایندش به کنکور بستگی داره

عزیزم میدونم سخته واسش خصوصا اینکه پارسال لب مرزی قبول نشد منم ناچارم بااینکه سختمه نرم وتنها بمونم