2777
2789
عنوان

میشه بیاید

62 بازدید | 15 پست

خانوما سونوگرافی دادم ..نشون داد کیست سادع کلیه دارم ..ولی یه دکتر داخلی دید گفت اشکالی نداره .بهش فکرنکن .تا حالا ازاین چیزا دیدین ؟ استرس گرفتم یعنی شکرخدا چیزی نیست؟ ۲ماه سمت چپ وراستم درد داره .ولی دکتر گفت ربطی بهش نداره ..😶😕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من اطلاعی ندارم یه دکتر دیگه هم بری بهتره انشاالله چیزی نیست

مرسی عزیزم .دونفر ونشون دادم گفتن همه دارن .ولی لگن وکمر درد میکنه دکترم گفت چیزی نیست .ولی میترسم ..تا حالا کسی تواشناهاتون اینطوری نبود؟

سلام عزیزم اکه دکتر گفته هیچی نیست پس چرا نگرانی

اخه ۱ماهه کمرم وشکمم درد میکنه چندهفته هست لگن دردم اضافه شد ..دکتر گفت برای این نیست .کسی هم متوجه نشد ..خیلی استرس دارم از طرفی هم درد دنده هام اذیتم میکنه .یعنی واقعا کیست ها خطری نداره .؟

اخه ۱ماهه کمرم وشکمم درد میکنه چندهفته هست لگن دردم اضافه شد ..دکتر گفت برای این نیست .کسی هم متوجه ...

نمیدونم والله گلم بازم به دکتر دیگ برو

خانوما برای شفا پیدا کردن مادرم صلوات بفرستین لطفا .
نمیدونم والله گلم بازم به دکتر دیگ برو

۲نفر دیدن ..گفتن همه دارن مشکلی نیست .ولی بازم به یه نفردیگه نشون میدم .ولی چرا گفت کیست کلیه چیزی نیست همه دارن؟ یعنی خطری نداره بمونه ؟

گلی استرس از همه چیز بدتره،نگران نباش  روزی هشت لیوان آب بخور  جواب ازمایشتم ب ی دکتر دی ...

مرسی عزیزم دونفر دیدن ولی گفتن همه دارن ..ولی چندماهه کل بدنم ودنده هام ولگنم درد داره ولی گفتن برای اون مشکل نیست.به نظر شماخطری نداره کیست بیخیال بشم؟

مرسی عزیزم دونفر دیدن ولی گفتن همه دارن ..ولی چندماهه کل بدنم ودنده هام ولگنم درد داره ولی گفتن برای ...

سونو از رحم هم دادی ؟؟

شاید این مشکلاتی ک میگی اصلا ربطی ب کلیه نداشته باشه

سونو از رحم هم دادی ؟؟ شاید این مشکلاتی ک میگی اصلا ربطی ب کلیه نداشته باشه

ندادم .ولی ازشکم شروع میشه به دنده ها وکمر.مگه ربطی هم به رحم داره مثلا چه مشکلی هست؟