2777
2789
این دیگه چه قانونیه بااین کاراشون دیگه میترسیم بچه دارهم شیم والا

دقیقا من میترسم😓خداروشکر یه بچه کاملا سالم دارم 

وای یادم میاد از بارداری تا زایمانم چقد استرس داشتم اونم با این وجود ک همه سونو و ازمایشهام خوب بودن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید دید دلایلشون برای انجام این مصوبه چی بوده؟

دلیلشون فقط برای طرح جوانی جمعیت بوده ، ولی اینطوری با این قانون بیشتر آسیب می‌زنند ، چون در یک سری موارد سقط های درمانی جان مادر وسط هست و با تصویب این قانون علاوه آسیب به جنین به مادران آسیب جدی وارد میشه

حتما برافزایش جمعیته ...میخوان ابروشون روبردارن چششون روکورمیکنن..اخه بااین قانون منی ک پنج ساله دنبال درمانم دیگه ازبچه دارشدن منصرف میشم اونم باای غذاهای هورمونی ک میخوریم ادم احتمال هراتفاقی رومیده

حتما برافزایش جمعیته ...میخوان ابروشون روبردارن چششون روکورمیکنن..اخه بااین قانون منی ک پنج ساله دنب ...

برا افزایش جمعیت میتونن هزینه نازایی ببرن تحت پوشش بیمه 

یا هزینه رو رایگان کنن

دلیلشون فقط برای طرح جوانی جمعیت بوده ، ولی اینطوری با این قانون بیشتر آسیب می‌زنند ، چون در یک سری ...

اخه ب چ قیمتی 

بچه مشکل دار هم خودش زجر بکشه هم خانواده

روز ۲۶ اسفند ماه ۱۳۹۹ این قانون رسما تصویب شده توی مجلس

تقصیر ماست ک ب این ادما رای دادیم ک بشینن این تصمیمات مزخرف بگیرن برامون مردم رای میدن ک مسائل اجتماعی حل بشه والا سقط جنین ناقص شخصی ن اجتماعی😭

اخه ب چ قیمتی  بچه مشکل دار هم خودش زجر بکشه هم خانواده

واقعا خودمم نمی‌دونم ، واقعا این قانون عاقلانه نیست ، این قانون آسیب های زیادی رو با خودش داره که بعد ها مشخص میشه