2777
2789
عنوان

خون دماغ،،، کمککککک

108 بازدید | 17 پست

بچه ها داداشم خیلی زود به زود خون دماغ میشه، 12 سالشه، یه مدت خوب بود الان دوباره شروع شده، دکترم که یه مدت پیش رفتیم،گفت رگو نسوزونید، البته دکتر عمومی، 

چیکار کنیم به نظرتون کسی تجربه داشته؟؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیش دکتر درست و حسابی ببرید

همیشه برعکس میشه😭الان که ما به دکتر نیاز داریم همه جا قرمز شده😭😞خودمم گوشم مشکل داره 🤦🏽‍♀️ببینم فردا میتونم مامانمو راضی کنم😞

ما چهارتا بچه ایم هممون هم تا ۱۵ سالگی یک ریز خون دماغ بودیم و اصلا زنتیکی بود انگار و رگ رو نسوزوندیم خودش بسته شد و فقط مامانم با ابلیمو و دستمال جلوشو میگرفت ....اصلا نگران نباشید ولی یه ازمایش بده که مطمعن بشید مشکل خاصی نیست

سحر مشخی هستم نه مشایخی...اشتباه سند شده  نسبتی هم با جمشید مشایخی ندارم...چون مشخی هستم نه مشایخی  
همیشه برعکس میشه😭الان که ما به دکتر نیاز داریم همه جا قرمز شده😭😞خودمم گوشم مشکل داره 🤦🏽‍♀️ببینم ...

برو کاری با قرمز نداشته باش

یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آخ😅😄                         عاقل همه را به پشم خود بسپارد🙈

من خودم تا تقریبا ۲پیش خون‌دماغایی نیشدم که اطرافیانم وحشت میکردن

فک کن درحدی بود تو نیم ساعت نصفه جعبه‌دستمال کاغذی تموم میشد و لخته‌هایی میومد بیرون اندازه ی مداد

هیچیمم نبود رفتم کلی ازمایش دادم

بعده چند وقت خوب میسه

برای خودت ارزش قائل باش تو لایق بهترینها هستی
ما چهارتا بچه ایم هممون هم تا ۱۵ سالگی یک ریز خون دماغ بودیم و اصلا زنتیکی بود انگار و رگ رو نسوزوند ...

چطوری با آبلیمو و دستمال؟

یعنی دستمال پارچه ای آغشته به آبلیمو میذاشتن داخل دماغ؟