2777
2789
عنوان

۴ماهه پریود نشدم و آزمایش منفی

2677 بازدید | 60 پست

سلام توروخدا بیاین بهم بگید کسی بوده که شرایطش مثل من باشه؟ یا کسیو میشناسید که اینطور باشه؟😭😭

فکر کنم نزدیک به تاریخ پریودی بود رابطه محافظت نشده برقرار کردم بعد از اون ۳ماه پریود نشدم . ۶تا بیبی چک هم زدم منفی شد ...رفتم دکتر دوتا امپول استروژن نوشت ۲روز بعدش خون دیدم البته سبک تر از پریودی بود  (۲۰ام) روز ۶ام این خونریزی رفتم ازمایش بتا دادم (۲۶ام اسفند )جوابش ۱.۷۵بود وبهم گفت که منفیه باردار نیستی اما تو این مدت من شکمم یکم جلوتراومده ،بعضیا میگن بخاطر پریود نشدنه  )ولی من میترسم ...😭علائم خاصی نداشتم جز شکمم و حس کردم رنگ هاله سینم عوض شده

بنظر شما حاملم ینی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟😭 

چون این ماه ،فردا باید مثلا با توجه به ۲۰ام اسفند باید فردا بشم ولی حتی درد هم ندارم  ..سونو هم هنوز شرایطشو ندارم برم و تا جایی که یادمه پریودیم تقریبا منظم بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزيزم

هزار تا آزمايش و سونو هست كه مى تونه بهت جواب دقيق بگه، اونوقت تو از ما مى پرسى... به علم غيب ما اميدوارترى

در مورد بزرگ شدن شكم هم، وقتى پريود نميشى رحمت هى داره بزرگ ميشه ديگه... 

حتى شما الان بايد دور از جونت كيست رو هم چك كنى و آزمايشها و راديولوژى هاى ديگه كه نمى گم كه نگران نشى

پيشرفت زن، آزادى وى، استقلال وى، بايد از درون خودش بيايد... اما گلدمن
عزيزم هزار تا آزمايش و سونو هست كه مى تونه بهت جواب دقيق بگه، اونوقت تو از ما مى پرسى... به علم غيب ...

شرایطش  ندارم فعلا برم سونو اخه 😭دیگه چه ازمایشی باید بدم مثلا؟

دکتر چی؟ چی برم بگم؟اصلا اینقدر استرس دارم گیج شدم و ترسیدم

برو بهداشت اونا راهنمایت میکنند اگه هزینه دکتر نداری من فکر کنم کیست داری شکم هم که بزرگ شده بخاطر این که پریود نمیش هست 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
شرایطش  ندارم فعلا برم سونو اخه 😭دیگه چه ازمایشی باید بدم مثلا؟

دكتر زنان و غدد برو تا برات آزمايش و سونو بنويسند

پيشرفت زن، آزادى وى، استقلال وى، بايد از درون خودش بيايد... اما گلدمن